tana hoy Svet24.si

Osupljive prerokbe in opozorilo za december 2022

FjBakjJaYAcyA5M Svet24.si

FOTO: ZDA prvič po 30 letih razkrile nov nevidni ...

damjan-žugelj Necenzurirano

NPU preiskuje tajno bazo podatkov za SDS

matej tonin vrtovec nsi bobo Reporter.si

Obračun na FB: Ivan Kenda označil Mateja Tonina ...

hojs Ekipa24.si

Ali je to možno?! Kontroverzni Hojs po izpadu ...

Princ William Odkrito.si

William zahteva dokaze!

Albert Riera Ekipa24.si

Takšnega ga še niste videli! Besni Riera udaril ...

nu
nu
0 24.11.2022 13:12:50

Predzadnji žur leta bo v Stožicah

Še pred začetkom tradicionalne novoletne migracije na Balkan, bosta Stožice na zadnjem žuru leta stresla legendarna benda, ki sta garancija za dober žur: BIJELO DUGME z Goranom Bregovićem, Alenom Islamovićem, Tifo in 24-člansko glasbeno-pevsko zasedbo ter SOULFINGERS. Novo leto pred novim letom? Absolutno!

BIJELO DUGME, ena največjih jugoslovanskih glasbenih ikon z opusom, ki polni radijski eter in koncertne odre že skoraj 50 let, je zadnjič v Ljubljani nastopil pred 6 leti, v razprodanih Stožicah. Zdaj se Goran Bregović, Alen Islamović in Mladen Vojičić - Tifa končno vračajo v našo največjo koncertno dvorano v spremstvu kar dveh orkestrov in pevskega zbora.

Z njimi ste preživeli komunizem, demokracijo, nešteto rojstev, krstov, študentskih žurov, porok, rojstnih dnevov, sedmin pa še kakšno epidemijo ali dve in absolutno si zaslužite, da z njimi vsaj še enkrat glasno zapojete v Stožicah pred koncem sveta. Ali pa vsaj koncem leta. Kar pač pride prej.

Ne spavaj mala moja muzika dok svira, Hajdemo u planine, Selma, Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac, Loše vino, Ruzmarin, snjegovi I šaš, Lipe cvatu, Ružica si bila, Napile se ulice ... in vse, kar ne sme manjkati na ultimativnem prednovoletnem žuru, z izbrano hrano in pijačo vred. Na toplem in pod streho, za najbolj razigrane družbe pa lahko tudi v VIP loži.

Hrvaški prvaki funka, soula, r&b-ja in dobre retro muzike za ples, SOULFINGERS, skrbijo za dober žur že 30 let. Za njimi je čez 2.000 špilov, odre pa so delili z mojstri, kot so B .B. King, David Bowie, Blues Brothers Band, Eddie Floyd, Georgie Fame, Miriam Makeba, George Clinton & Parliament Funkadelic, Sia ... nastopili na Montreux Jazz festivalu, Szigetu, Beneškem filmskem festivalu, v Pavarotti centru v globalni akciji Net Around the Planet pod umetniškim vodstvom Briana Ena in Petra Gabriela, ter z muziko podložili kar nekaj nepozabnih fešt po tekmah pokala Vitranc, Zlate lisice in silvestrovanj v različnih mestih po vsej nekdanji skupni državi, tudi v Ljubljani.

bijelo-dugme- arena stozice - Ljubljana 09 03 2018

Galerija
Značke: stožice, zabava, koncert

Članki iz rubrike