profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ou
ou
0 21.11.2022 11:13:22

Zavarovalnica Generali: S podporo številnim projektom in akcijam bogati družbeno okolje

Zavarovalnica Generali je usmerjena v dolgoročna partnerstva tudi na področju športa kot eden ključnih podpornikov slovenskega športa z donacijami in sponzorstvi. S podporo številnim projektom, pobudam in akcijam lokalnega, regionalnega in nacionalnega pomena na različnih področjih bogatijo družbeno okolje.

Slovenski šport zavarovalnica Generali podpira v različnih panogah in na različnih ravneh. Na zavarovalnici Generali so ponosni, da slovenski športniki dosegajo uspehe tudi ob njihovi podpori. Hkrati razvijajo zavarovanja in prilagajajo zavarovalniške produkte športnikom. Vanja Hrovat, predsednica Generali zavarovalnice, je ob tem povedala: »Sledeč poslanstvu vseživljenjskega partnerja pomagamo ustvarjati priložnosti za boljše življenje in lepšo prihodnost v družbi, katere del so tudi naše stranke, ki nam zaupajo. Zato smo se zavezali dolgoročno podpirati številne projekte tudi na področju športa.«

Generali je generalni pokrovitelj alpske smučarske reprezentance Smučarske zveze Slovenije, dolgoletni podpornik pokala Vitranc in sponzor Grubinega memoriala, podpirajo pa še moško in žensko rokometno reprezentanco (so platinasti sponzor ženske in moške članske reprezentance od leta 2020 – so tudi lokalni sponzorji evropskega prvenstva v rokometu za ženske), slovensko odbojkarsko in jadralno zvezo. Zavarovalnica Generali je tudi osebni sponzor alpskih smučarjev Štefana Hadalina in Andreje Slokar. V okviru Pogi Teama podpirajo delovanje Kolesarskega društva Rog in so generalni sponzor enega najboljših nogometnih klubov v Sloveniji - prekmurske NŠ Mura ter sponzor prvoligaša NK Bravo iz Ljubljane. Generali je bil tudi generalni sponzor prve rekreativne kolesarske dirke L’Etape by Tour de France. S posebnim veseljem podpirajo pobude, katerih cilj je omogočanje športnega razvoja otrok, zato so leta 2021 postali podporniki Fundacije Gorana Dragića.

Generali in NŠ Mura
Zavarovalnica Generali je tudi ponosni sponzor edinega prekmurskega nogometnega prvoligaša NŠ Mura. Kot ostali nogometaši, tudi ‘čarno-bejli’ kažejo svoje levjesrčno srce, saj so na igrišču izjemno bojeviti in vedno gledajo proti zmagam. Od takrat, ko je Generali postal generalni sponzor NŠ Mura (od 5. avgusta 2020), so Prekmurci postali tako pokalni kot državni prvaki.

Zanimiva je bila akcija Generalija in navijaške skupine NŠ Mura Black Gringos leta 2020, ko so tekme zaradi pandemije igrali pred praznimi stadioni. V studiu so posneli odmevno navijanje - sklop najbolj znanih Murinih navijaških napevov - in jih potem predvajali na tekmah Mure, da so imeli igralci občutek, kot da igrajo tekme pred več tisoč bučnimi navijači. V klubu NŠ Mura so se z navdušenjem odzvali na akcijo in jo podprli: »Z navdušenjem smo sprejeli podporo naših navijačev Black Gringosov, ki so se v tem obdobju korona omejitev odločili, da so na drugačen način podprli naše igralce. Tako so skupaj z našim glavnim sponzorjem, zavarovalnico Generali, poskrbeli za edinstveno akcijo in zagotovili, da so naši nogometaši čutili njihovo vzpodbudo.«

Generali pa je na začetku letošnjega leta z NŠ Mura obnovil pogodbo o glavnem sponzorstvu. »Veseli in ponosni smo, da nam že vrsto let ob strani stojijo tako lokalni sponzorji, kot sponzorji iz drugih krajev po Sloveniji, ki so v Muri prepoznali uspešno zgodbo, do katere smo prišli z veliko truda, odrekanja in garanja. Dokaz, da delamo dobro je tudi to, da so sponzorji obnovili obstoječe pogodbe, ob tem pa smo pridobili še nekaj novih sponzorjev. Za nami je uspešno obdobje, v katerem smo pisali zgodovinske uspehe, z zgodovinskimi mejniki pa nadaljujemo tudi v novi sezoni. Bliža se stoletnica kluba in lepo bi bilo, da jo pričakamo vsaj s končanim lokom med severno in glavno tribuno, ki bi stadionu dal še dodaten čar,« je dejal Robert Kuzmič, predsednik NŠ Mura.

Obojestransko zadovoljstvo pa je potrdila tudi Tea Rojec, vodja oddelka za upravljanje z blagovnimi znamkami in komuniciranje pri Generaliju: »Z NŠ Mura odlično sodelujemo že pet let, zadnji dve leti kot generalni sponzor. Skupno sodelovanje so v sezoni 2020/21 okronali z naslovom državnih prvakov. Nič manj pa niso bili borbeni v letošnji. Prepričani smo, da nam bosta njihova srčnost in borbenost tudi v prihodnje v navdih ter dokaz, da noben izziv ni nedosegljiv. Veseli in ponosni smo, da jim lahko tudi v novi sezoni stojimo ob strani. Zavarovalnica Generali si kot vseživljenjski partner prizadeva k soustvarjanju dolgoročno razvojno naravnane, zdrave in trajnostne družbe, ki ljudem omogoča uresničevanje njihovih potencialov. Zavezali smo se dolgoročno podpirati številne projekte s področij dobrodelnosti, športa, umetnosti, izobraževanja in preventive, s posebnim poudarkom na razvoju mladih talentov. Šport je pomembno področje, s katerim podpiramo tako zveze, ekipe kot tudi športnike in posameznike. S tem spodbujamo zdrav in aktiven življenjski slog. Pri tem nam je NŠ Mura lahko zagotovo v vzgled in odlično spodbudo.«

Pri Generaliju so ponosni, da NŠ Mura že 98 let pristno, iskreno, domiselno in srčno združuje navijače, nogometaše, sponzorje, otroke, družine ter prek nogometa skrbi za boljši vsakdan številnih prekmurskih otrok in mladostnikov. ‘Čarno-bejli’ so skozi skoraj stoletje delovanja nanizali številne uspehe, vzpone in padce. A obstali. In se ustalili. Prekmurska vztrajnost, zaupanje, vizija in podpora okolja, v katerem delujejo, je tako rekoč brezmejna.

Galerija
Značke: generali, levjesrčni

Članki iz rubrike