polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 8. aprila

uros slak pl Reporter.si

Bodo tako kot v času osamosvajanja Slovenije, ko ...

zdravniki Svet24.si

Kdo so mladi zdravniki in zakaj gredo med ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Zakaj prvi "proti-korona" zakon še ne velja?

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Cristian Baranašič Njena.si

Zmagovalec šova v solzah, umrla je njegova ...

ue
ue
0 30.01.2020 12:55:11

ZNAN OBRAZ je dal svoj GLAS ... Pevka močno stiska pesti za SLOVENSKO ŠPORTNICO ...

Marko Vavpotič
Irena Yebuah-Tiran je ena najboljši pevk na slovenski glasbeni sceni, poleg tega pa navija za vse slovenske športnike. Toda posebej močno stiska pesti za ...

Irena Yebuah-Tiran je odlična operna pevka, ki je diplomirala iz petja na slovitem salzburškem konservatoriju, potem pa se je izpopolnjevala tudi doma in v Gradcu. Med najbolj prepoznavne obraze iz slovenske estrade se je uvrstila po tem, ko je bila v žiriji izjemno priljubljenega glasbenega šova Znan obraz ima svoj glas. Znano je, da ima Irena rada šport in da navija za vse slovenske športnike, posebej močno pa, kot kaže, drži pesti za mlado teniško igralko Živo Falkner, ki se je ponoči v paru z Britanko Matildo Mutavdžić uvrstila v finale mladinskega grand slama v dvojicah. 

"Sem velika športna navdušenka. Rada navijam za slovenske športnike, še posebej goreče pa navijam za mlado dekle, ki odlično vihti teniški lopar! Živa Falkner se je pravkar s svojo soigralko uvrstila v polfinale odprtega prvenstva Avstralije v juniorski konkurenci! #australianopen," je objavila Irena na družbenem omrežju dan prej, ko je Živa zmagala v četrtfinalu. Zagotovo sledi kakšen zapis tudi danes, ko je Živa skočila v finale.

Članki iz rubrike