polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 8. aprila

uros slak pl Reporter.si

Bodo tako kot v času osamosvajanja Slovenije, ko ...

zdravniki Svet24.si

Kdo so mladi zdravniki in zakaj gredo med ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Zakaj prvi "proti-korona" zakon še ne velja?

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Cristian Baranašič Njena.si

Zmagovalec šova v solzah, umrla je njegova ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
1 24.01.2020 10:23:14

Nagrajene slušalke Huawei FreeBuds 3 in pametna ura Huawei Watch GT2

Na sejmu zabavne elektronike CES 2020 v ameriškem mestu Las Vegas je Huawei pritegnil zanimanja tehnoloških medijev z brezžičnimi slušalkami FreeBuds 3 in pametno uro Watch GT 2. Izdelka sta namreč prejela nagrado »najboljše na sejmu CES 2020« (Best of CES2020) in »nagrado uredništva« (Editor's Choice) zaradi njunih osupljivih lastnosti.

Slušalke Huawei FreeBuds 3, pomemben del Huaweieve ponudbe zvočnih naprav, so od predstavitve lanskega septembra spet pritegnile pozornost zahtevnih uporabnikov. Kot prve slušalke za v uho na svetu ponujajo aktivno dušenje hrupa, prinašajo pa tudi stabilno povezavo Bluetooth, odlično kakovost zvoka in so opremljene z lastnim čipom Kirin A1. Na sejmu IFA 2019 v Berlinu je Huawei zanje prejel kar 11 medijskih nagrad. 


Slušalke pa ne podpirajo samo aktivnega zmanjševanja hrupa med predvajanjem glasbe, upoštevali so želje uporabnikov po jasnih telefonskih klicih. Zaradi posebne zasnove slušalke učinkovito zmanjšujejo šum vetra. Večina ga je namreč blokirana na dnu patentiranega zračnega predora in ne doseže mikrofona. Inovacija je tudi tipalo, ki glas uporabnika sprejema prek tresenja kosti glave, zato so slušalke tudi prve industriji z »dvojnim mikrofonom«. Skupaj z algoritmom za aktivno dušenje hrupa slušalke Huawei FreeBuds 3 izboljšajo glas in obenem zadušijo hrup okolice.

Huawei_Watch_GT2_8

Spletni portal PocketNow pa je uredniško nagrado za odlično oblikovanje, izvrsten zaslon, natančno spremljanje srčnega utripa in vzdržljivo baterijo podelil pametni uri Huawei Watch GT2. Tudi ta je opremljena s čipom A1, ki združuje napredno enoto za povezavo preko vmesnika Bluetooth, izredno varčen procesor in napredno enoto za obdelavo zvoka. Zaradi tega ura med polnjenji baterije lahko deluje tudi do dva tedna.

Sicer ura podpira več športnih načinov, dodani pa sta ji možnosti opravljanja klicev preko vmesnika Bluetooth in predvajanje glasbe. Primerna je za celovito spremljanje zdravja in telesne dejavnosti ter namenjena uporabnikom, ki jim je pomembno natančno beleženje, imajo radi šport in si prizadevajo za zdrav življenjski slog.

_MG_7365-Edit

Slušalke Huawei FreeBuds 3 in pametna ura Huawei Watch GT2 osvajata medijske nagrade od dneva predstavitve. To dokazuje, da so svetovni tehnološki mediji prepoznali kakovost Huaweievih nosljivih naprav v smislu inovativnosti, življenjske dobe baterije, sodobne oblike in zmogljivosti.

Značke: huawei, slušalke, ura

Članki iz rubrike