polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 8. aprila

uros slak pl Reporter.si

Bodo tako kot v času osamosvajanja Slovenije, ko ...

zdravniki Svet24.si

Kdo so mladi zdravniki in zakaj gredo med ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Zakaj prvi "proti-korona" zakon še ne velja?

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Cristian Baranašič Njena.si

Zmagovalec šova v solzah, umrla je njegova ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 27.01.2020 11:02:41

Noro pustovanje, ki bo navdušilo vso družino!

Pustovanje
Promocijsko gradivo
V Športno dvorano v Medvode, se v nedeljo, 23. februarja 2020, vse od 14. ure dalje, vrača tradicionalno pustovanje za celo družino, ki vsako leto znova navdušuje prav vse generacije!

Tudi letos ne bo nič drugače, saj na vas čaka nepozaben spremljevalni program, ki bo navdušil tako najmlajše, kot tudi starejše obiskovalce. Med drugim bodo nastopili simpatična pevka, ki jo že od daleč prepoznamo po rožnatih laseh - Nika Zorjan, živahni zabavljači za vse generacije – Čuki, noro zabavni – Otroški Živ Žav v družbi Plesnega Mesta in še in še!

Pustovanje_otroci_ (1 of 41)
Promocijsko gradivo

Ne odlašajte! Hitro izberite svojo pustno masko in se nam pridružite. Tisti, ki boste najbolj izvirni, najbolj opazni in najbolj odštekani, pa se lahko potegujete celo za zelo zanimivo nagrado. Najboljše pustne maske bomo namreč nagradili s praktičnimi nagradami in z malo sreče ter izvirnosti gre ta lahko prav v vaše roke.

Pustovanje_otroci_ (18 of 41)
Promocijsko gradivo

Poskrbljeno bo tudi za najmlajše obiskovalce, na katere čakajo zabavne animacije, otroški kotiček in še marsikaj drugega. Vstop je za vse obiskovalce brezplačen, zato hitro pobrskajte po omari, izberite svojo pustno opravo, jo nadenite in se nam pridružite v nedeljo, 23. februarja 2020, od 14. ure dalje v Športni dvorani Medvode.

Članki iz rubrike