Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

pr
pr
2 30.01.2020 10:50:20

Prenovljena spletna stran www.e-stave.com

V leto 2020 je Športna loterija vstopila s prenovljeno spletno stranjo, www.e-stave.com, z mislijo na najnovejše trende v panogi in najvišjo raven uporabniške izkušnje.


Stilsko prenovljena, v barvah, ki sledijo celostni grafični podobi Športne loterije in zavezanosti slovenskemu športu, z dodatnimi funkcionalnostmi igralcem ponuja boljšo uporabniško izkušnjo na vseh napravah, z obilico "samopostrežnih" in po meri prilagodljivih nastavitev. Izredno dobrodošla novost je optimiziran prikaz glede na napravo, preko katere do strani dostopa uporabnik, s poudarkom na prikazu mobilnih telefonih, ki postajajo čedalje bolj priročen medij za dostop do ponujenih vsebin.

Najbolj igrane stavne možnosti so posebej izpostavljene, do ostalih pa je omogočen enostaven prehod. Uporabnik si lahko sam ureja prikaz najljubših stavnih možnosti. Če niste športni poznavalec, lahko zaupate mnenju večine in vplačate stavo s pomočjo generatorja stav, prav tako ene izmed novosti, ki na osnovi želenega zneska vplačila in želenega dobitka ponudi stavni listek, katerega vsebina temelji na realnih podatkih do tedaj vplačanih tipov na posamezne športne dogodke.

Ker so pri Športni loteriji ponosni podporniki slovenskega športa, temu dajejo poseben poudarek na stavni strani, s posebno bonus ponudbo športnih dogodkov s slovensko udeležbo. Igralce Športne loterije na www.e-stave.com čaka tudi kar nekaj ugodnosti: bonus ob prvem nakazilu na igralni račun, višje kvote pri dogodkih slovenskega športa, komentarji športnih poznavalcev, pregledna statistika, Live sports center, kjer lahko igralci na interaktiven način spremljajo aktualno dogajanje na športnih prizoriščih, rojstnodnevna torta in igra Prvak dneva.

S prenovljenim spletnim mestom predstavljajo tudi dve novi e-igri: Tempelj Aztekov in Planinska srečka. Elektronska Planinska srečka je nadaljevanje uspešnega projekta Športne loterije, ki je v sodelovanju z eno od največjih slovenskih športnih zvez, Planinsko zvezo Slovenije, v preteklem letu predstavila klasično Planinsko srečko, ki prispeva k zbiranju sredstev za obnovo slovenskih planinskih poti in koč, z elektronsko verzijo srečke želijo akcijo približati še digitalnemu občinstvu. E-igre so na prenovljeni spletni strani še bolj zabavne, saj jih je možno povečati preko celotne velikosti zaslona.

Igralci cenijo dostopnost informacij in takojšnje izplačilo dobitkov, ki jih omogočajo, obenem pa je pomembna tudi najvišja možna raven informacijske varnosti, za igralce, ki obiskujejo spletne strani Športne loterije. Zaradi celovitega vodenja in varovanja informacij je Športna loterija tudi imetnica standarda ISO-27001:2013. Pomemben del družbeno odgovornega prireditelja iger na srečo predstavlja tudi odgovorno prirejanje iger na srečo. Odgovornost in varnost sta vodili na vseh področjih poslovanja – od razvoja iger, oglaševanja, prodaje in podpore igralcem. Športna loterija je zaradi kakovosti poslovanja pridobila certifikata odgovornega prirejanja iger na srečo pri World Lottery Association (WLA) in European State Lottery and Toto Association (EL).

Članki iz rubrike