favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

pr
pr
0 24.01.2020 08:56:47

TRENIRAJ KOT RONALDO! NOVOST V THERMANI LAŠKO!

www.slovenia.info, FOTO: Ciril Jazbec
Želiš tudi ti trenirati tako kot Cristiano Ronaldo (link spodaj)? Sedaj je to mogoče v Laškem, še natančneje v Thermani Laško, kjer so nedavno odprli nov terapevtski bazen!

Ni potrebno, da ste v vrhunski formi, saj je možno treninge prilagoditi vsem, ki si želijo (pospešeno) vrniti v vsakdanje rekreativne aktivnosti. Največja prednost vadbe v vodi je tudi ta, da odlično deluje na telo v času rehabilitacije po poškodbi oz. določenih boleznih.

V prenovljenem Centru zdravja in dobrega počutja v hotelu Zdravilišče Laško vas tako vabijo k preizkusu novega nabora skupinskih vadb, ki potekajo prav v terapevtskem bazenu (večjem kot na posnetku s slovitim Ronaldom). Vadbe oz. treningi so strokovno vodeni s strani izkušenih fizioterapevtov in zaradi učinkov vode na telo delujejo razbremenilno (teža telesa se v vodi zmanjša vse do 85%). Tako se vaje izvajajo brez nepotrebne obremenitve hrbtenice ali sklepov, hkrati pa vadba telo tudi krepi in oblikuje.

Slika 2_Thermana
www.slovenia.info, FOTO: Ciril Jazbec


Glede na probleme, s katerimi se soočamo vsakodnevno, so strokovnjaki sestavili programe vadb. Na voljo so vaje za zdravo hrbtenico, vaje proti osteoporozi, vaje za hujšanje in vaje za ravnotežje, vsaka pa zaradi drugačnega tipa in razmeroma težjih vaj traja do 30 minut. Definitivno čas, ki si ga vsak lahko vzame zase in kot naložbo za svoje zdravje!

Z novo pridobitvijo je Thermana Laško naredila tudi velik korak pri športnem turizmu oz. ponudbi za športne ekipe in reprezentance v času priprav na novo sezono oz. tekmovanje. Tako so na trg stopili kot edini ponudniki takšnega terapevtskega bazena v Sloveniji! Ekipe in posamezniki bazen že koristijo v kombinaciji vaj za sprostitev, pri pridobivanju in vzdrževanju kondicije ter vzdržljivosti, treningu rekreacijskega časa ter treninga eksplozivnosti in moči.

Več o terapevtskem bazenu v Thermani Laško preveri TUKAJ!

Članki iz rubrike