jan plestenjak, tanja seme Odkrito.si

Boleče slovo Jana Plestenjaka

Mojca Žnidarič Svet24.si

Poslanki kazen na dan izvolitve

joga Petisvet.si

Test: Kje ste na svoji poti?!

zoran predin_barbara šerbec_šerbi Svet24.si

Spomini na Šerbi: "Na oder smo jo pripeljali kar ...

Jana_Koteska Svet24.si

FOTO: Lepa manekenka v plesnih čeveljcih

Bine Volcic z menijem fatalnega vecera_resize Njena.si

Znan slovenski kuhar intenzivno trenira

Saša Lendero Njena.si

Kdo je tako zlomil Sašo Lendero?

pr
pr
0 16.07.2018 10:34:45

FANTOVŠČINA + BUDIMPEŠTA = BUDIMFEŠTA

2iFilm
Zgodba filma Budimfešta je inspirirana po resnični francoski zgodbi uspeha dveh 40-letnikov, ki se v svojih službah v velikih korporacijah dolgočasita in zato se odločita, da bosta odprla svoje podjetje za organizacijo fantovščin v Budimpešti.

A prvotno navdušenje in zagnanost se kmalu sprevrže v stik z realnostjo, da pa zabav le ni tako lahko prirejati. Njun posel se celo sprevrže v tveganega.

Vincent in Arnauld sta prijatelja, ki imata veliko skupnega: diplomirala sta na najboljši francoski podjetniški šoli, delata pri zelo uspešnih podjetjih in ju njuna služba izredno dolgočasi. Imata občutek, da ne moreta nikamor napredovati, pa če se še tako trudita. Vse se spremeni, ko jima na prijateljevi fantovščini slačifant navdušeno razlaga o Budimpešti in norih zabavah tam.

Budimfešta (1)
2iFilm

Arnaud takoj pride na idejo, ki spremeni njuno življenje: ustanoviti podjetje, ki organizira fantovščine v mestu razvrata, ki ponuja odlične nočne klube, poceni alkohol in nore zabave. Pustita zanesljivi redni službi in si sposodita ogromno denarja, nato Vincenc in Arnaud ustanovita svoje podjetje.

Budimfešta (5)
2iFilm

S pomočjo Georgia, ki jima predstavi najbolj skrite kotičke Budimpešte, začne z delovanjem njuna turistična agencija, imenovana „Nori izleti“. Po nerodnem začetku, sčasoma njuna agencija pošilja vse več turistov v Budimpešto, kjer lahko potniki uživajo v zabavah, popivanju in plesu medtem, ko so priklenjeni na slačifante. Hkrati popotniki doživljajo aktivnosti, ki jih lahko ponudi samo bivša država Vzhodnega bloka: vožnja s tankom in streljanje s kalašnikovo puško.

Budimfešta (8)
2iFilm

Čeprav se sliši zabavno, nov posel Vincenta in Arnaulda obrne njuno življenje na glavo, njuno prijateljstvo in ljubezensko življenje pa pristane na preizkušnji.

Budimfešta (9)
2iFilm

Budimfešta, odbita francoska komedija za vroče poletne dni vas čaka v kinu od 19. julija, v distribuciji 2i Filma.

Članki iz rubrike