giani poposki zarja predin Odkrito.si

Poglejte Predinovo vnukinjo! Čigava kopija je?

Jennifer Aniston Svet24.si

FOTO: Tako dobro je pri 50. videti Jennfier ...

planet Petisvet.si

Vpliv božanstev z neba na dneve v tednu

eksplozija gorica Svet24.si

FOTO in VIDEO: Eksplozija v Gorici terjala tri ...

andrej in konstantin Svet24.si

Dragulj slovenske kulture in zgodovine, ki ga je ...

TANJA ŽAGAR Njena.si

Tanja Žagar delila 23 let staro fotografijo

lea sirk Njena.si

Lea Sirk presenetila z drugačno podobo

pr
pr
0 13.07.2018 20:16:24

Zmagovalec LAŠKO IZZIVA je Željko Joksimović

Laško izziv, ki je prvič združil tri velike balkanske glasbene legende, je po treh napetih mesecih doživel svoj težko pričakovani vrhunec.

Največji Laško izziv do sedaj, v katerem so se Neno Belan, Halid Bešlić in Željko Joksimović s petjem svojih glasbenih uspešnic potegovali za zadnjo steklenico Laškega, je namreč dobil zmagovalca v finalnem izzivu v živo na festivalu Pivo in cvetje Laško. In to s pomočjo vašega ploskanja!

12. julija na odru festivala Pivo in cvetje Laško sta se v velikem finalu v živo s petjem svojih uspešnic še zadnjič pomerili dve legendi, ki sta do finala dobili največ vaših ploskov: legendarna Halid Bešlić in Željko Joksimović. Napet finalni izziv, katerega so spremljali številni obiskovalci tega tradicionalnega festivala in za svojega favorita ploskali tudi virtualno na lasko-challenge.com, je navsezadnje določil, da steklenica Laškega pripade Željku Joksimoviću. Srečnega zmagovalca, ki so mu navdušeni poslušalci še med finalom podeljevali zadnje odločilne ploske – skupno več kot 15 milijonov ploskov - je zaslužena steklenica legendarnega slovenska piva še kako razveselila.

Laško IZZIV FINALE_6

Željko je ob zmagi v največjem Laško izzivu pred množico obiskovalcev razkril svoje prve misli: "Zelo sem vesel, hvala vsem, da ste ploskali zame! Z veseljem sem sodeloval pri kampanji in vas spodbujal, da ploskate zame, hkrati pa bi privoščil zmago tudi Halidu, saj je še posebej velik ljubitelj piva. Steklenico težko pričakovanega Laškega bom podelil med moja dva kolega, Halida in Nena."

Laško IZZIV FINALE_4

Vsem glasbenim legendam so njihovi oboževalci iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Makedonije skupno podelili skoraj 35 milijonov ploskov, kar resnično dokazuje, da so skupaj z Laškim prave balkanske legende. Zmagovalec izziva pa ni samo Željko Joksimović, ampak tudi po en srečen oboževalec legendarnih pevcev iz vsake izmed sodelujočih držav. Eden od tistih, ki so v vsaki državi svojemu favoritu med kampanjo zaploskali na lasko-challenge.com, bo namreč kmalu tudi srečnež, ki bo osvojil veliko nagrado - piva poln Laško hladilnik! Srečni obiskovalec festivala, ki je pravilno odgovoril na nagradno vprašanje, pa je že na samem dogodku postal dobitnik posebnega Laško presenečenja - še en Laško hladilnik!

»Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!«

Članki iz rubrike