900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
2 12.07.2018 19:28:19

Poroka leta v Švici: Lara Gut in Valon Behrami skočila v zakonski stan

Instagram
Romantična osvetljava, lep razgled in mladoporočenca v osrčju slike: švicarska smučarska zvezdnica Lara Gut je danes prek Instagrama objavila fotografijo svoje poroke s švicarskim nogometnim reprezentantom Valonom Behramijem, ki se je pravkar vrnil z mundiala v Rusiji. Športnima zvezdnikoma je uspelo sredino poroko v Luganu ohraniti v tajnosti.

"Ti in jaz, najini družini in najbližji prijatelji okoli naju, domač občutek ... Nisem si mogla zamisliti boljšega načina reči da," je pod fotografijo v angleščini zapisala Gutova, ki je švicarsko nogometno reprezentanco in svojega zaročenca tudi v živo spodbujala na tekmah v Rusiji.


Behrami je pred malo več kot tednom dni s Švico na svetovnem prvenstvu izpadel v osmini finala proti Švedski v St. Peterburgu. Triintridesetletnik ima s prejšnjo ženo dve hčerki, rojeni leta 2009 in 2016. Februarja se je ločil.

Gutova, ki je bila v sezoni 2015/16 skupna zmagovalka svetovnega pokala v alpskem smučanju, ima tudi bron z olimpijskih iger v Sočiju 2014 v smuku, na svetovnih prvenstvih pa je osvojila tri srebrne in dve bronasti kolajni.

Članki iz rubrike