ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
3 15.07.2022 13:40:05

Fantasy letos privabil zvezdniška imena: igrali bodo Pavlin, Cesar, Šeško, Šporar, Verbič, Avdić ...

Kakšna zasedba.

Začela se je nova sezona slovenske prve lige in skupaj z njo se je seveda vrnila tudi izjemno priljubljena strateška nogometna igra Fantasy, ki jo skupaj organizirata Ekipa SN in Nogometna zveza Slovenije, vsak teden pa je zanjo rezerviran tudi poseben kotiček v zelo popularni oddaji Pod prečko, ki jo lahko spremljate na kanalih Sportkluba.
V novi sezoni je veliko novosti, vedno bolj razširjena igrica je k sodelovanju privabila tudi številna znana imena slovenskega športa in estrade. Boštjan Cesar, Miran Pavlin, Tonči Žlogar od tiste starejše garde nekdanjih slovenskih reprezentantov, pa Benjamin Šeško, Benjamin Verbič, Andraž Šporar, Petar Stojanović od zdajšnjih reprezentantov. Radijski voditelji Denis Avdić, Miha Deželak in Jana Morelj bodo igrali z nami. Številni nogometaši vseh desetih slovenskih prvoligaških klubov. Pa drugi športniki. Košarkar Gregor Glas, atlet Žan Rudolf, smučar Klemen Kosi, nekdanja smučarja Aleš Gorza in Peter Pen ... In še in še.


Skratka, zvezdniška zasedba, s katero lahko tekmujete tudi vi. Kako? Preprosto! Ustvarite svojo ekipo in avtomatsko boste tekmovali s slovenskim superzvezdnikom. In se hkrati borili za številne zelo lepe nagrade. Od velikanskega televizorja, ki ga podarja Telemach, do potovanja, ki ga podarja turistična agencija Palma ... Ustvari ekipo TUKAJ in se nam pridruži. 
Aja, še to. Če morda ne znate sestaviti Fantasy ekipe, nič skrbeti. Sportklub je pripravil enostaven vodič o tem, kako to storiti. Zgolj kliknite na povezavo in sledite navodilom. 

Značke: fantasy, zvezde

Članki iz rubrike