soba študentka 250 Svet24.si

Začel se je lov na študentske postelje, ...

382806463_710305964463822_8546834431065828572_n Svet24.si

Foto: Janko pridelal najtežjo in najlepšo bučo,...

Ursula Gawish in Damijan Janković Necenzurirano

Damijan Janković nič več v osebnem stečaju. ...

novak jansa pl sr Reporter.si

Janša Novakovi očita, da je v tujini kritizirala...

slovenija Ekipa24.si

Škandal! Glejte, kakšnega zadetka v Zenici niso ...

Pogovori o njegovem vodenju jutranjih poročil in oddaje Politično na RTV Slovenija že potekajo, kar Odkrito.si

Voditelj Nejc Krevs odkrito o razrešitvi

porsche doncic Ekipa24.si

Želite kupiti Dončićevo 'zverino'? Lukov ...

nu
nu
3 15.07.2022 13:40:05

Fantasy letos privabil zvezdniška imena: igrali bodo Pavlin, Cesar, Šeško, Šporar, Verbič, Avdić ...

Kakšna zasedba.

Začela se je nova sezona slovenske prve lige in skupaj z njo se je seveda vrnila tudi izjemno priljubljena strateška nogometna igra Fantasy, ki jo skupaj organizirata Ekipa SN in Nogometna zveza Slovenije, vsak teden pa je zanjo rezerviran tudi poseben kotiček v zelo popularni oddaji Pod prečko, ki jo lahko spremljate na kanalih Sportkluba.
V novi sezoni je veliko novosti, vedno bolj razširjena igrica je k sodelovanju privabila tudi številna znana imena slovenskega športa in estrade. Boštjan Cesar, Miran Pavlin, Tonči Žlogar od tiste starejše garde nekdanjih slovenskih reprezentantov, pa Benjamin Šeško, Benjamin Verbič, Andraž Šporar, Petar Stojanović od zdajšnjih reprezentantov. Radijski voditelji Denis Avdić, Miha Deželak in Jana Morelj bodo igrali z nami. Številni nogometaši vseh desetih slovenskih prvoligaških klubov. Pa drugi športniki. Košarkar Gregor Glas, atlet Žan Rudolf, smučar Klemen Kosi, nekdanja smučarja Aleš Gorza in Peter Pen ... In še in še.


Skratka, zvezdniška zasedba, s katero lahko tekmujete tudi vi. Kako? Preprosto! Ustvarite svojo ekipo in avtomatsko boste tekmovali s slovenskim superzvezdnikom. In se hkrati borili za številne zelo lepe nagrade. Od velikanskega televizorja, ki ga podarja Telemach, do potovanja, ki ga podarja turistična agencija Palma ... Ustvari ekipo TUKAJ in se nam pridruži. 
Aja, še to. Če morda ne znate sestaviti Fantasy ekipe, nič skrbeti. Sportklub je pripravil enostaven vodič o tem, kako to storiti. Zgolj kliknite na povezavo in sledite navodilom. 

Značke: fantasy, zvezde

Članki iz rubrike