stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ue
ue
7 17.07.2022 11:35:17

Znani slovenski voditelj hoče pristaviti lonček! No, no! Potrč pravi, da je vse skupaj propaganda! Kaj pa njegovo oglašanje?

Martin Metelko
Marko Potrč je imel v času korona zaprtja veliko pripomb na ravnanje vlad po celi Evropi, razen na Švedskem seveda, kamor je pobegnil.

Zdaj je lepo na morju na Hrvaškem, in ker cela Slovenija spremlja Tour de France 2022 se je odločil, da še on pristavi lonček. Kot sam pravi je velik navdušenec nad kolesarstvom in slovenskimi asi, da pa ne razume, zakaj morajo nositi maske! Pravi, da je to vse skupaj propaganda (sicer ne vemo koga in za kaj). V resnici je na Touru zaradi preprečevanja širjenja okužb obvezno testiranje vseh kolesarjev na proste dneve. Vse ostala testiranja, vsakodnevna, pa opravijo ekipe same (so priporočljivi in ne obvezni), ker želijo ob ekstremnih naporih imeti v moštvu zdrave kolesarje, poleg tega pa se želijo izogniti temu, da bi prišlo do širjenja okužb znotraj ekipe. Tudi zato nosijo maske, ki so sicer za kolesarje obvezne na protokolarnih dogodkih (na podelitvah), drugače pa ne. In še, kovid predpise niso dali organizatorji Toura ampak Mednarodna kolesarska zveza, da bi zaščitila tako dirko kot kolesarje (zaradi porasta okužb na dirki po Švici pred Tourom).

Marko Potrč je imel na dopustu verjetno malce preveč časa, a se je zelo površno pozanimal kako je s pravili. Je pa seveda Marko spet v središču pozornosti, potem ko smo ga po njegovih objavah s Švedske že vsi malce pozabili. 

Članki iz rubrike