Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Primož Salmič
Primož Salmič
0 03.06.2015 16:32:54

Zavec bo branil Kotnika

m24.si
Zelo zabavno je bilo včeraj, ko sta Matjaž Smodiš in Slavko Kotnik izbirala igralce za ekipi, ki se bosta prihodnji torek, 9. junija, na dobrodelni tekmi pomerili v košarki in dvoranskem nogometu.

"Kdor me pozna, pravi, da včasih v veteranske tekme prenesem preveč borbenosti in nepopustljivosti na parketu. Zgodilo se je že, da je prišlo tudi do vroče krvi. Ker smo pač ekipa, so me ostali morali braniti. In zato moram mojega, skoraj soseda imeti v moštvu," je Kotnik smeje pojasnil, zakaj bo Dejan Zavec v torek njegov soigralec.

all legends
m24.si

Takrat bo v Tivoliju na sporedu športni dogodek All legends. Že ime pove, da bodo na njem sodelovale legende. Po vzoru na dvoboj nekdanjih nogometnih in košarkarskih asov, ki smo ga videli na zadnji all-star prireditvi, se jim bodo tokrat pridružili še nekateri slovenski šampioni drugih športov. Srečanje bo imelo humanitarno noto, izkupiček prireditve bosta organizatorja, društvo Olimpiki in Slavko Kotnik, namenila Mladinskemu domu Malči Beličeve, ki bo sredstva porabil za organizacijo zaključnega izleta otrok in za obnovo športnega igrišča na Vojkovi cesti v Ljubljani.

zupan smodis
m24.si

"Gre za zelo iskreno zgodbo. Verjamem, da je skupni cilj nas nekdanjih profesionalcev, da učimo, da za seboj pustimo neko sled. Podpiram projekt, vesel sem, da me je Slavko povabil," je povedal Smodiš, ki je postregel z nekaj hudomušnimi pripombami ob svojem izboru. "Zmeraj so mi bili všeč borbeni ljudje, težkokategorniki, zato se bom odločil za zasavskega Dolenjca," je dejal, ko je izbral Primoža Kozmusa. "Šport, pri katerem imaš palico in lahko tepeš, mi je bil zmeraj všeč," pa je dodal, ko je v svojo selekcijo dodal Tomaža Vnuka.

EKIPA ZLATKA ZAHOVIĆA 
Dejan Zavec, Jasmin Čuturič, Rene Mlekuž, Slavko Kotnik, Sani Bečirović, Dušan Hauptman, Veljko Petranović, Roman Horvat, Darko Mirt, Milenko Ačimović, Mladen Rudonja, Marinko Galić, Gregor Židan, Ermin Raković, Zlatko Zahović

EKIPA MATJAŽA SMODIŠA
Primož Kozmus, Tomaž Vnuk, Primož Peterka, Rašo Nesterović, Boris Gorenc, Goran Jagodnik, Slavko Duščak, Ivica Jurković, Sebastjan Cimerotič, Sašo Udovič, Ermin Šiljak, Matjaž Kek, Miran Pavlin, Matjaž Smodiš
Galerija

Članki iz rubrike