mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 03.06.2015 14:16:02

V Domžalah tudi izkušeni Zagorac

Arsen Perić
Helios Sunsi so se dobili še tretjo okrepitev v zadnjih treh dneh. Po dveh mlajših košarkarjih, Đorđeju Leliću in Simu Atanackoviću, so Domžalčani v klub vrnili še izkušenega Željka Zagorca, ki se k Sunsem seli iz Grosbasketa.

34-letni Željko Zagorac je drugi strelec in drugi skakalec pravkar zaključenega prvenstva. S svojimi 204 cm se najbolj znajde na položaju krilnega centra, lahko pa zaigra tudi kot "klasična petka".


Za Grosupeljčane je v 17-ih tekmah, kolikor jih je odigral v Ligi Telemach, dosegal po 18,2 točk in 8,5 skokov na tekmo, s čimer je bil statistično gledano po valorizaciji tudi tretji najboljši posameznik lige Telemach.

"Ponovno se vračam v Domžale in verjamem, da bo ta zgodba zelo uspešna, da bomo rezultatsko šli naprej. S trenerjem sva sodelovala že v Slovanu in vem, da je človek, ki ima res ogromno energije. Komaj čakam na treninge in vesel sem, da bom v klubu, ki je bil prvak, ki ima zgodovino in tradicijo," je povedal starejši od bratov Zagorac ob povratku k Heliosu.

Članki iz rubrike