Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ps
ps
23.02.2015 09:09:13
Deli članek:

Phoenix vrača udarec: Imamo boljše od Dragića

Pričakovano v Phoenixu niso bili tiho. Po selitvi Dragića v Miami sta predsednik Lon Babby in direktor Ryan McDonough predstavila svojo plat dogodkov. In Dragiću nista ostala dolžna.

Po njunih besedah naj bi v klubu že tedne pred zadnjim rokom za menjave želeli od Dragića izvedeti, kakšni so njegovi načrti glede prihodnosti v Phoenixu, a odgovora niso dobili vse do prejšnjega torka, ko je Dragić sporočil, da želi oditi. V Los Angeles, New York ali Miami. "Sami nikoli nismo dobili tega seznama želja," je dejal McDonough ter odgovoril vsem tistim navijačem in medijem, ki menijo, da ne bi smeli pustiti najboljšega igralca: "Eric Bledsoe in Markieff Morris še vedno nosita dres Phoenixa. Tudi v tej menjavi smo dobili najboljšega igralca med vsemi vpletenimi, Brandona Knighta." Dovolj zgovorno.

Babby je prav tako pristavil svoj lonček. "Če je kakšna od teh potez razpihala Goranovo perje, potem bodi tako," je komentiral prihoda Bledsoea in Isaiaha Thomasa v Phoenix, da delata konkurenco Dragiću. Po njegovem je Slovenec ravnal nepošteno in neupravičeno.