Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
19.02.2015 08:00:21
Deli članek:

Dragić: Phoenixu ne zaupam, nočem stati v kotu

Goran Dragić je ponoči po slovenskem času prvič ostro nastopil proti klubu, katerega član je in ki si ga še pred današnjim iztekom roka želi zapustiti.

"Dogaja se preprosto prevečkrat in Phoenixu preprosto ne zaupam več," je ameriškim novinarjem povedal slovenski zvezdnik, ki se je v Phoenix vrnil kot junak, sprva imel dovolj prostora, nato pa v gneči organizatorjev igre začel izgubljati na veljavi. "Vem, da je težko, toda vedno nekaj obljubljajo, nato pa ..."

Dragić po lastni oceni (pa ne le po lastni) igra premalo, in tudi kadar igra, je prepogosto postavljen daleč od svojega položaja. "Rad bi imel žogo v rokah, ne stal nekje v kotu. To preprosto ni moja igra in vidim, da ne gremo v pravo smer. Zato želim ukrepati in se spraviti v boljši položaj," je pojasnil naš najboljši košarkar. 

Goran je bil v lanski sezoni član tretje najboljše peterke lige NBA, letos pa je tako od svojih številk kot od takega statusa kar precej oddaljen. Če bo šlo vse po načrtih, bo Phoenix zaradi tega zapustil že danes, časa pa seveda ni več veliko. Zadnji rok za sklenitev poslov bo iztekel ob 21. uri po slovenskem času

In kaj je novega na področju snubcev? Nikogar še ni mogoče označiti za favorita, tudi manjša skupina najbolj verjetnih bodočih delodajalcev se ni izoblikovala. Ravno nasprotno, kandidatov se zdi vse več, pojavljajo se novi in zelo težko je karkoli napovedati. Kot je težko napovedati, ali bo Goranu uspelo s seboj vzeti brata Zorana.