Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ps
ps
18.02.2015 11:12:19
Deli članek:

Dragić: Adijo, Sonca!

vszi

Goran Dragić odhaja iz Phoenixa, vprašanje je le še, kje bo nadaljeval kariero.

Še en preobrat se je zgodil v zgodbi okrog ostanka ali odhoda Gorana Dragića. Še pred All-Star vikendom minuli konec tedna je bila velika verjetnost, da bo pred zadnjim rokom za igralske menjave v ligi NBA, ki se izteče jutri, zapustil Sonca.

Na začetku tega tedna je bila nato še večja verjetnost, da bo Dragić ostal in da bo Phoenix najverjetneje prodal Isaiaha Thomasa. Še včeraj je bil vsaj prvi del tega scenarija praktično gotova stvar, vsaj tako so zatrjevali nekateri dobro obveščeni viri v ZDA.

A torek je onstran luže prinesel zasuk. Dragić se je s svojim agentom sestal z vodstvom Phoenixa in na njem jasno povedal, da poleti ne bo podaljšal pogodbe in da želi oditi. Očitno se je zasitil »deljenja žoge« s še dvema organizatorjema igre oziroma je izgubil zaupanje v može, ki so sedeli na nasprotni strani mize.

Zdaj je le vprašanje, ali bo Dragić Sonca zapustil že do jutri in v tem primeru najverjetneje odšel v Houston, ali pa bo to storil poleti in takrat najbolj verjetno izbiral med Los Angeles Lakersi in New Yorkom.