tv-moja1 Odkrito.si

Zvezdnica serije Moja boš bo morala v zapor

Billy Joe Saunders Svet24.si

VIDEO: Boksarski šampion domnevni odvisnici za ...

Jesen Petisvet

Čaka nas pretresljiva jesen 2018!

vreme, tenis, dež, padavine Svet24.si

Velika sprememba je v zraku: v igri dva scenarija

hailey baldwin, justin bieber Svet24.si

Justin Bieber naj bi se poročil

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

Severina Njena.si

Zamera? V Sloveniji nastopa, na Hrvaškem ne

nu
nu
0 06.09.2018 15:10:01

Kurja polt... Preberite čustven zapis DINA o DRAŽENU

Dino Rađa in Dražen Petrović
facebook
Dino Rađa bo v petek kot četrti Hrvat po Draženu Petroviću, Krešimirju Ćosiću in Mirku Novoselu sprejet v košarkarsko hišo slavnih. Ob tem se je na socialnem omrežju spomnil nekaterih sopotnikov na tem velikem popotovanju. Zapisi, ki povzročajo kurjo polt. Enega zadnjih je namenil pokojnemu Draženu.

"V vsej tej norosti tudi nekaj o Draženu. Dve veliki lekciji sem se naučil od njega. Prvo delo, delo in še enkrat delo. Ko maš težavo, jo reši v dvorani. Ne moreš zadeti - dvorana. Izpada ti balon - dvorana. Ne moreš teči – hrib Marjan. Ne moreš skočit - telovadnica...
Druga lekcija. Igramo na Švedskem neke kvalifikacije, jaz in on pa cimra. Greva na kavo pred tekmo in jaz iz žepa potegnem denar, On mi pravi, da pospravim denar. Da ko bom enkrat služil kot on, da bom lahko plačal, do takrat pa ni šanse. On je bil že v Realu, jaz pa še v Splitu.
Bil je sicer poseben lik. Nič drugega ga ni zanimalo razen športa. Znal bi me poklicat sredi noči iz Amerike in vprašati kako je igral Val iz Kaštela proti Junaku iz Sinja. Četrta liga jug. Kdo je dal gole, kdo je dal koše v tretji ligi na neki nepomembni tekmi. Celotne Sportske sem mu moral prebrati vsakih nekaj dni. Živel je za šport, bil vodja v vsakem trenutku in ko je umrl, je nemogoče opisati tistih sedem dni. Iti na prvi trening po njegovi smrti je bil eden najtežjih trenutkov v mojem življenju. Prepričan sem, da se zdaj veseli nekje tam zgoraj. Počivaj v miru in hvala za vse," je med drugim zapisal Rađa. Najbrž ni potrebno nič več dodati.

Članki iz rubrike