serbi Odkrito.si

"Kljub hudi bolezni v duši ostaja dobra stara ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 16. januarja

Baba Vanga Zemlja Petisvet.si

Baba Vanga ni dovolila, da bi to izvedeli takoj!

snežne razmere, avstria, plazovi Svet24.si

Nova smrtna žrtev: 24-letnika odneslo 100 metrov ...

kate william Svet24.si

Zaradi tega bosta William in Kate izgubila svoj ...

Kim Kardashian Najstnica.si

Kim priznala, da pričakuje novega

Vid Valic Njena.si

Vid Valič spregovoril o materinem raku

ku
ku
1 04.09.2018 10:25:51

EVROPSKI PRVAK tik pred začetkom sezone OSTAL BREZ KLUBA

alesfevzer.com
Slovenska reprezentanca, ki je pred enim letom osvojila zlato kolajno na evropskem prvenstvu, se pripravlja na četrti ciklus kvalifikacij za svetovno prvenstvo.

V taboru evropskih prvakov nikakor ni miru. Medtem ko ima selektor Rado Trifunović ogromno težav z (ne)odzivom kandidatov, je eden tistih, ki je prišel na priprave, prek noči ostal brez kluba.

Da ima Edo Murić težave v poljski Zieloni Gori, smo že pisali. Po vrnitvi iz počitnici je namreč klubski zdravnik ugotovil, da ima težave z levo nogo. Klub ga je poslal v Francijo na dodatne preglede, ki so po informacijah iz Poljske, potrdili prvotno diagnozo.


Slovenskemu reprezentantu je delodajalec predlagal operacijo, 26-letni Ljubljančan pa na to ni pristal, češ da poškodba ni tako resna. Klub naj bi mu potem dal možnost trenirati in igrati na svojo odgovornost, saj ni želel nositi stroškov, če bi sčasoma prišlo do težje poškodbe. Tudi na to Murić ni pristal, zato je klub moral razdreti pogodbo.

edo muric

Edo v tem klubu ni bil srečen, to je bilo jasno že nekaj časa. V poljski ligi je v povprečno 13 minutah dosegal 4,6 točk. Za njim je dolgo oprezal direktor Petrola Olimpije Roman Lisac, vendar je krilni košarkar vztrajal, da želi kariero nadaljevati na Poljskem. Kam jo bo mahnil zdaj, še ni jasno. Svoj mir je našel v reprezentančnem objemu, po septembrskem kvalifikacijskem oknu pa bo moral rešiti klubski status in še prej dokončno sanirati morebitno poškodbo.

Vprašanje je, ali so v Stožicah še vedno zainteresirani za njegove usluge. Verjetno bi se igralec in klub, za katerega (za razliko od brata Dina) še nikoli ni igral, v tej situaciji hitro dogovorila za sodelovanje, vendar Edo je nedavno izrazil željo, da bi še enkrat oblekel dres beograjskega Partizana, za katerega je igral med letoma 2014 in 2016.

Članki iz rubrike