Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
muk
muk
07.12.2015 22:33:33
Deli članek:

Vsaj zgradba je bila prava

Košarkar Limogesa Heiko Schaffartzik si je prvenstveni poraz svojega moštva pošteno gnal h srcu, pa se je odločil žalost utopiti v dobrem starem alkoholu. A stvari so ušle izpod nadzora in drugo jutro se je prebudil v sosedovi postelji.

Nemec je po porazu v Antibesu tolažbo poskušal najti na dnu kozarca, a drugo jutro se je prebudil v napačnem stanovanju in v napačnem nadstropju. »Kar sem storil je nesprejemljivo. Ko smo se vrnili in Antibesa sem bil zelo razočaran nad rezultatom in sem napravil veliko napako. V celo sprejemam odgovornost in posledice za svoje dejanje, rad pa bi se opravičil soigralcem, trenerju, klubu in navijačem. Športniki bi morali biti vzor in že vnaprej sporočam, da bom sprejel vsakršno kazen, ki mi jo bo namenil klub,« se je s pepelom posul Nemec.

Predsednik kluba Frederic Forte je že napovedal rigorozno kazen ter ukor pred izključitvijo, ob tem pa zanikal, da naj bi opiti Nemec zgrešil celotno stavbo, ampak je zgrešil »le« nadstropje. Kaj je na to porekel sosed, francoski mediji ne poročajo, bojda pa ga ni bilo doma.