kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

gv
gv
0 20.01.2015 16:49:05

"Malce" je precenil svoje sposobnosti (video)

Po vzoru ameriškega vikenda vseh zvezd so tudi na Kitajskem organizirali podobno ekshibicijsko tekmovanje. Košarkarji so se med drugim merili tudi v zabijanju, eden od tekmovalcev pa bo verjetno še lep čas obžaloval, da je oddal prijavnico s svojim imenom.

Na tekmovanju v zabijanju je pomembno, da tekmovalec prikaže čim bolj atraktivne poteze. Za to potrebuje tudi dobro mero kreativnosti, ki pa jo mora uspešno prikazati na parketu. Tokrat je kitajsko občinstvo nestrpno pričakovalo, kaj jim je pripravil eden od tekmovalcev, na koncu pa je cela dvorana pokala od smeha.

Začetek je bil sicer obetaven, saj je pod obroč postavil pet ljudi in jasno je bilo, da jih bo skušal preskočiti. Toda po dolgem zaletu je takoj po odrivu postalo jasno, da zaključek ne bo spektakularen, temveč katastrofalen. Košarkar se je namreč zaletel že v prvega v vrsti, nato pa lahko na lastni koži občutil, kako trd je bil parket. Na srečo je njegov poskus minil brez poškodb, danes pa ga verjetno bolj boli njegova psiha, saj se posnetku smeji na milijone internetnih uporabnikov.

Članki iz rubrike