horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za torek, 15. oktobra

novorojenček Svet24.si

V plitkem grobu našli še živo novorojenčico

tišina Svet24.si

Le zakaj nas bi bilo tako strah biti sami?

nejc rene Svet24.si

Fanta barovca Nejca so brutalno pretepli: »Gre za...

buče, semena, bučna-semena Odkrito.si

Jejte buče, a ne pozabite na bučna semena

filip-wieser Njena.si

Sabino Mlakar očaral postavni osebni trener

rene-žunič Njena.si

Razkrivamo ozadje poskusa umora partnerja Nejca ...

ku
ku
1 06.10.2019 02:38:16

TEGA NISTE PRIČAKOVALI! Organizator igre Cedevite Olimpije in njegova DRUGA KARIERA, poleg košarke tudi ... (FOTO)

alesfevzer.com
Codi Miller-McIntyre je Američan na začasnem delu v Sloveniji, brani barve košarkarskega kluba Cedevita Olimpija Ljubljana.

Njegova druga ljubezen pa je oblikovanje oblačil. Codi se z modnim oblikovanjem ukvarja že vse od srednje šole, brez dvoma pa bo s svojim slogom zagotovo vplival tudi na oblačenje svojih soigralcev na parketu. "Že od mladih nog so me zanimala oblačila, za modo pa sem se resneje začel zanimati v prvem ali pa morda drugem letniku srednje šole. Ko sem prišel na kolidž, sem začel spremljati ameriške modne revije. Po spletu sem iskal zadeve, hkrati pa na družbenih omrežjih spremljal modne blogerje in oblikovalce, katerih delo mi je bilo všeč. Moja strast do mode je rasla iz leta v leto. Sčasoma sem odkril tudi svoj slog oblačenja. Kdor me pozna, ve, da rad nosim oblačila, ki so nekoliko večja, saj mi je izjemno všeč tako imenovani baggy slog. Seveda imam še vedno rad oblačila, ki se prilegajo telesu, ampak igram košarko, tako da praktično ves dan preživim v dvorani. Zato so moje obveznosti in potepi, kadar nisem doma ali v dvorani, kratki, in če se, na primer, zbudim pozno in že nekoliko zamujam na trening, je zame pomembno zgolj to, da nekaj vržem nase in odidem na trening."

codi miller


Cody sodeluje s prijateljem, s katerim pripravi vsaj eno kolekcijo letno, saj zaradi obveznosti, povezanih s košarko, nima veliko časa. "Letno se osredotočim na pet oblačil, ki so večinoma temnejše barve. Ko pa jih dam v prodajo, je moje vodilo predvsem to, da lahko ljudje oblačilo oblečejo večkrat."

In kdo je v modi najbolj vplival nanj? Jerry Lorenzo, ki oblikuje oblačila za znamko Fear of God. "To, kako dela oblačila in kako navadno športno oblačilo spremeni v nekaj, kar lahko nosiš tudi drugje, preprosto obožujem. Če bi moral izbrati le eno znamko oblačil, ki bi jo moral nositi vsak dan, bi bila to njegova. Lorenzev slog se odlično združuje tudi z mojim načinom življenja. V moji omari lahko najdete tudi veliko obutve, ki jo je oblikoval prav on."

Codi Miller-McIntyre je pred prihodom v Ljubljano igral za ruski Zenit. Ima 25 let in igra na položaju organizatorja igre.

codi miller 1

Članki iz rubrike