gobar01 Svet24.si

Zakaj strastni gobarji ne izdajo bogatega rajona

alma drešević Svet24.si

Otrok ni več kazal znakov življenja, prisebna ...

ženska ogledalo Dobra karma

Če želite biti srečni jutri, začnite delati na...

Festival že tradicionalno gosti Zemono Svet24.si

Kdo so sodobni slovenski graščaki in kako ...

colja1 Odkrito.si

Ženske, pogovarjajmo se o spolnosti!

NIKA ZORJAN (presenečenje) (2 of 2) Njena.si

Nika Zorjan priznala, da je Rok Piletič ...

petra kercmar Njena.si

Ta krasna ženska je mati Petre Kerčmar

ue
ue
2 04.10.2019 11:49:19

'ŽELIM ITI ...', pravi Luka DONČIĆ! In lastnik Dallasa se je že ODZVAL TAKOLE!

Reuters
Še malo in začele se bodo pripravljalne tekme moštev lige NBA.

Tudi navijači Dallasa že nestrpno čakajo, da bodo Telički spet aktivni in bodo lahko na delu videli težko pričakovani dvojec Luka Dončić-Kristaps Porzingis.

To bo prva sezona po več kot dveh desetletjih, v kateri za Dallas ne bo igral Dirk Nowitzki. Legendarni Nemec ima v Dallasu mitski status, ki ga je pridobil v 21 letih igranja za Teličke. Za njegovega naslednika pa je predviden Luka Dončić. Lani je s svojimi predstavami tudi on že pridobil navijače, ki bi si želeli, da bi tudi on svoje bivanje v Dallasu podaljšal v dolgo obdobje.

Zato jim je bila prav gotovo všeč Dončićeva izjava, s katero se je navezal na Nowitzkega. "Dirk je bil tukaj 21 let. Tudi jaz želim ostati in iti po njegovih stopinjah." Pristaši Teličkov so navdušeni, ogromno je sporočil, da mora Slovenec ostati v Dallasu 'večno'. Če vprašate lastnika kluba Marka Cubana, takoj podpiše. Vemo, da je 'nor' na Dončića in ušla mu ni tudi ta njegova izjava, ki jo je tudi komentiral. Pravzaprav ni uporabil nobene besede, vse, kar je imel povedati, je izrazil z 'emojiji'. A ti povedo vse. Cuban obožuje Dončića in obožuje, ko govori tako, kot je v tej izjavi.

Članki iz rubrike