duhovna pot Dobra karma

Ko drugi mislijo, da ste umrli, ste v resnici ...

donald-trump, melania-trump Svet24.si

VIDEO: Ob Donaldu mračna Melania. Ob tem, kar je ...

matej lahovnik-pl Reporter.si

Poglejte, koliko so davkoplačevalce stali ...

andrej sisko stajerska varda bobo2 Svet24.si

Šiškova varda nadlegovala lastnika kampa

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ere Petra Vriska je konec

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

franko bajc Njena.si

Franko, kot ga še niste videli

ku
ku
0 03.10.2019 12:23:26

Takšen DIAMANT je Dončić, on je NEDOTAKLJIV: Vodstvo Dallasa ODLOČILO, da mu tega ne bo vzel NIHČE!

Reuters
Strokovno vodstvo Dallasa je nad Luko Dončićem navdušeno, trener pa je sprejel pomembno odločitev.

V lanski sezoni je svetovno košarkarsko javnost navduševal Luka Dončić. Mladi Slovenec je v svoji prvi sezoni v ligi NBA blestel v dresu Dallasa, njegovemu trenerju Ricku Carlislu pa se je verjetno zgolj smejalo.

V naslednjih letih bo lahko računal na izjemnega košarkarskega talenta, brez dvoma gre za diamant, ki pa ga je moč še izbrusiti. Tega se še kako dobro zaveda ameriški strokovnjak, ki je na račun Dončića že zdaj poln pohval. A ne glede na to, kaj se bo v prihodnji sezoni dogajalo, ima za Slovenca pripravljeno eno najbolj odgovornih nalog."Ko sem mu lani prvič dal žogo v roke, sem videl, da je rojen organizator igre. On je unikaten na tem področju. Ima višino, moč, hitrost, občutek in znanje. Gre za zelo vznemirljivega košarkarja. Ima odličen pregled nad igro, vidi stvari, še preden se zgodijo," ga je pohvalil Carlisle in potrdil, da bo Dončić prvi organizator igre. Čeprav se je Dallas pred začetkom sezone okrepil z odličnim ameriški organizatorjem igre Delonom Wrightom, ta na tem položaju nikakor ne bo ogrožal Slovenca.

Dončić bo po besedah Carlisla ostal prvi organizator igre, on bo celo vodil napade tudi takrat, ko bo na parketu Wright, ki je sicer po košarkarski izobrazbi čistokrvna 'enica'. Še več, skupaj naj bi tvorila sijajen branilski par, a niti najmanjših dvomov ni, kdo bo na parketu poveljeval košarkarjem Dallasa.

Značke: dončić, carlisle

Članki iz rubrike