Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
06.08.2014 09:00:01
Deli članek:

Muršak že na prvi dvakrat

vszi

Torkovo popoldne na prijateljskih tekmah nase opozorilo več "legionarjev".

Jihlava branilcev Matica Podlipnika in Mihe Štebiha je odigrala drugo tekmo, na tej pa se je pomerila s češkim predstavnikom v ligi EBEL Znojmom.
Zmagovalca je odločila loterija, s 3:2 pa je slavilo moštvo, kjer igrata risa, Matic je podal za vodstvo z 2:0.

Češke Budejovice Roka Pajića je v torek igralo v Kladnu, tam pa so bili domačini boljši s 7:2, Rok je enkrat zadel, znižal je zaostanek na 2:4.

Na Češkem so se včeraj srečale tudi Pardubice Roberta Kristana ter Blaža Gregorca in Mlada Boleslav Mitje Robarja in Luka Vidmarja, ki je pri tej ekipi še na preizkušnji. Pardubice so bile boljše s 4:3, Blaž je zadel in enkrat podal, na drugi strani je v statistiko podajo vpisal tudi Vidmar.

Moskovski CSKA Jana Muršaka se pripravlja na Finskem, kjer je odigral dve tekmi. V Rovaniemiju se je v ponedeljek pomeril s švedskim Asplövnom ter slavil s 3:1. Mariborčana za to tekmo novi trener Dmitri Kvartalnov ni uvrstil v postavo, saj je na Finsko prišel s kar šestimi peterkami.

Včeraj je Jan ob zmagi s 4:1 nad Hemeenlinno igral v prvem napadu in se izredno izkazal, saj je kar dvakrat zadel (to sta bila njegova prva gola v dresu moskovske ekipe), izenačil je na 1:1 in poskrbel za vodstvo z 2:1.