Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Barbara Kavčič
Barbara Kavčič
04.08.2014 14:01:14
Deli članek:

Kopitarjevi Kralji spet na stadionu

Reuters

Na Levi's Stadiumu v Santa Clari naj bi se pomerili s San Josejem.

Aktualni prvaki lige NHL Los Angeles Kingsi, kjer igra naš najboljši hokejist Anže Kopitar, bodo verjetno tudi v sezoni 2014/15 del spektakla Stadium Series.

Njihovi tekmeci naj bi bili San Jose Sharksi, s katerimi se bodo v novi sezoni srečali petkrat, verjetno bodo enega od bojev odigrali pod milim nebom.

Vse kaže na to, da se bo to zgodilo 21. februarja 2015, ko se bodo Morski psi in Kralji pomerili na stadionu ameriškega nogometa Levi's v Santa Clari, ki je drugače dom San Francisco 49ersov.

Informacija je v javnost prišla po nesreči, ko je podjetje Ticketmasters v soboto za tri ure v prodajo dalo vstopnice in s tem razkrilo to skrivnost.

Spomnimo se, da so v sklopu Stadium Series preteklo sezono v ligi NHL organizirali štiri tekme in prav na otvoritvenem srečanju te serije je igralo tudi Kopijevo moštvo. Na losangeleškem Dodger Stadiumu za bejzbol so Kralji palice konec januarja prekrižali z lokalnimi rivali Anaheim Ducksi.

Pozneje sta dve tekmi potekali še na zasneženem newyorškem bejzbolskem Yankee Stadiumu (Rangersi proti Devilsom in Rangersi proti Islandersom), zadnjo pa je gostil stadion ameriškega nogometa Soldier Field v Čikagu, kjer so moči merili Blackhawksi in Pittsburgh Penguinsi.
Galerija