bik, polzela Svet24.si

FOTO: Podivjan bik v Polzeli poškodoval tri ...

majerič2 Svet24.si

FOTO: Branko Majerič, kmet s Ptujskega polja, ...

ilka hamer Svet24.si

Ilka pogumno stopila pred kamere in navdušila

marcic jahta brioni Reporter.si

Jahte dobaviteljev in lobistov v zdravstvu: ...

6ba9bdb07f12d891519545f9ff1f4ccb Necenzurirano

Tako Počivalšek s proračunskim denarjem pomaga ...

harry meghan Odkrito.si

“Videti je kot njen frizer!” Strokovnjaki ...

Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Ekipa24.si

Pester večer Tine MAZE, ki je zaradi ODBOJKE ...

STA
STA
1 05.03.2021 11:18:34

Družina največjega vseh časov sporočila ŽALOSTNO NOVICO: Pogumno se je boril ...

Profimedia
Eden največjih hokejskih zvezdnikov vseh časov Wayne Gretzky je sporočil, da je v 82. letu starosti umrl njegov oče Walter Gretzky.

"Z veliko žalostjo sporočam, da je moj oče umrl. Pogumno se je boril s Parkinsonovo boleznijo in drugimi zdravstvenimi težavami v zadnjih letih, nikoli ni dovolil, da bi ga bolezni ustavile. Zame in za moje brate in sestro je bil oče vedno naš kapetan, ki nas je vodil, ščitil in usmerjal naše poti," je na družbenih omrežjih zapisal kanadski hokejski zvezdnik, ki je nedavno dopolnil 60 let.

Wayne Gretzky ima še vedno številne rekorde v ligi NHL, v kateri je odigral 1487 tekem in dosegel 894 golov, štirikrat je osvojil prestižni Stanleyjev pokal.Walter Gretzky je v hokejskem svetu veljal za najbolj znanega hokejskega očeta. Svojemu sinu, ki je že v najzgodnejših letih pokazal velik talent, je za domačo hišo zgradil drsališče, to pa je bil temelj za poznejšo bogato kariero enega največjih v zgodovini hokeja.

"Ko smo ga obuli v drsalke in postavili na led, je bila največja težava, kako ga spet spraviti dol. Želel je biti tam vsak dan, nikoli ni imel dovolj," je o zgodnjih sinovih začetkih Walter Gretzky zapisal v svoji knjigi.

Značke: hokej, nhl

Članki iz rubrike