polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

italija, koronavirus, smrtne žrtve, Ponte San Pietro Bergamo Svet24.si

Toliko smrti zaradi covida-19 napovedujejo ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

koronavirus, ukc-ljubljana, vstopna-točka, klinični-center Svet24.si

"Ogorčenje ljudi na terenu je strašno. Ne vem, ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

hu
hu
0 17.12.2019 13:55:43

ENKRAT V ŽIVLJENJU! Tega ne more ponoviti, edinstven dosežek navijača Montreala (VIDEO)

A ameriških arenah je vse podrejeno šovu, tako je vzporednih dejavnosti tako veliko, da nemalokrat tekma zdrsi v ozadje.

Med sobotno tekmo v Bell Centru, Montreal je gostil Detroit, je vso pozornost pobral domači navijač Patrick Prote, ki je imel priložnost dobiti glavno nagrado - 50 tisoč dolarjev. Iz druge polovice ledene ploskve je moral plošček poslati skozi majhno luknjo v golu. Izziv je spravil gledalce na noge, na navdušenje vseh prisotnih pa je Patricku celo uspelo.

Patrick Prote 1


"Dali so mi palico in me vprašali, ali bom desno ali levo. Ne vem. Ne igram hokeja," je pozneje navdušeno razlagal zmagovalec izziva, ki je sploh prvič držal hokejsko palico v roki. Najprej je luknjico zadel iz bližine in si prislužil mini hladilnik. Potem je poskušal iz sredine, vendar zgrešil strel, ki bi mu prinesel sezonsko vstopnico za tekme Montreala. In na koncu je prišla smetana. Poskušal je iz modre črte na drugi polovici ledu, daleč od gola, daleč od majhne luknje v golu. Luknjice, veliko skoraj natančno toliko, kot je velik plošček. Ko je Patricku uspelo, so tribune eksplodirale. Natančen strel mu je prinesel 50 tisočakov.

"To je bila začetniška sreča, nisem si niti predstavljal, da bi lahko plošček zletel v luknjo. Ko je počasi drsel po ledu, sem se vprašal, kje sploh je. Potem pa so vsi začeli slaviti, jaz pa sem padel v šok," je še dejal srečnež.

montreal

Značke: liga-nhl, montreal

Članki iz rubrike