Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ue
ue
0 15.12.2019 14:10:44

STRAŠNO! Lepo novinarko PAK ZADEL v obraz! Samo z grozo v očeh so gledali, ko je OBLEŽALA! Posledice OSUPNEJO! (video+foto)

Youtube
Na tekmi slovaške lige je prišlo do nesrečnega dogodka.

Zgodilo se je ob koncu prve tretjine dvoboja med Bansko Bystrico in Popradom, ko so gostitelji, ki so imeli igralca manj, pak nastreljali iz svoje obrambne tretjine. Gostujoči branilec ga je hotel ujeti, a je bil prenizek, potem pa se je zgodilo.

Plošček je zletel izven igrišča, pot si je našel ravno tam, kjer ni bilo pleksi stekla in zadel novinarko slovaške televizije Barboro Ziačikovo, ki takrat ni spremljala dogajanja na ledu, saj si je urejala zapiske, naravnost v obraz. Sesedla se je, takoj je bilo tudi trenerjem in hokejistom na klopi jasno, da je zelo hudo.



Odpeljali so jo v bolnišnico, kjer so ugotovili, da ima zlomljeno kost, pretres možganov in veliko podtludbo. Najhuje pa je bilo z očesom in zdravniki niso bili prepričani, če bo nanj še videla tako kot prej, oziroma, če bo sploh še videla. "Oglašam se, da sem živa. Hvala iz srca za vsa spodbudna sporočila in molitve. Čaka me operacija. Vrnila se bom še močnejša, kot prej," je sporočila na Facebooku nesrečna novinarka.

Na videoposnetku se je vse skupaj zgodilo pri 34:35.

Članki iz rubrike