polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

italija, koronavirus, smrtne žrtve, Ponte San Pietro Bergamo Svet24.si

Toliko smrti zaradi covida-19 napovedujejo ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

koronavirus, ukc-ljubljana, vstopna-točka, klinični-center Svet24.si

"Ogorčenje ljudi na terenu je strašno. Ne vem, ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

STA
STA
0 10.12.2019 21:26:57

DALLAS odpustil trenerja

Vodstvo ekipe Dallas Stars v severnoameriški ligi NHL je danes odpustilo trenerja Jima Montgomeryja. Kot vzrok za prekinitev sodelovanja so navedli neprofesionalno vedenje, a niso razkrili podrobnosti. Zamenjal ga je dosedanji pomočnik Rick Bowness.

Kot je pojasnil direktor ekipe Jim Nill, so v moštvu konec tedna uvedli preiskavo zaradi neprofesionalnega vedenja enega od njihovih članov.

"Jasno je, da takšnega obnašanja ne moremo tolerirati. Zato Jim Montgomery ni več naš trener. Delati v ligi NHL pomeni privilegij in čast, vsi se moramo držati visokih standardov," je dejal Nill in poudaril, da konec sodelovanja ni povezan s predstavami moštva na tekmah.

Obenem je pojasnil, da odločitev tudi ni povezana z nedavno zahtevo komisarja lige Garyja Bettmana, da morajo klubi strožje obravnavati neprimerno vedenje igralcev in strokovnega osebja v ligi.

Montgomery je četrti trener, ki je v tej sezoni ostal brez službe v NHL. Mike Babcock (Toronto) in John Hynes (New Jersey) sta bila odpuščena, Bill Peters pa je konec novembra sam odstopil s položaja trenerja Calgaryja, potem ko sta klub in vodstvo lige naznanila, da preiskujeta sum rasističnega obnašanja v zgodnejšem obdobju njegove trenerske kariere.

Značke: hokej, nhl

Članki iz rubrike