ženska Dobra karma

Odnos z mamo je pogosto najbolj boleč, ker je tak...

poroka, koronavirus Svet24.si

Kacin žuga z drastičnim ukrepom: »Če rečeš ...

roman-jakič, zoran-janković Reporter.si

Če je preiskavo pri Počivalšku vodila »globoka...

ograja, žičnata ograja Svet24.si

Afera žičnata ograja: Brez obtožnice v pozabo

Aleksandra Pivec Necenzurirano

Četrtina članov DeSUS se je uprla Pivčevi

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

NIKA ZORJAN (presenečenje) (2 of 2) Njena.si

To je babica Nike Zorjan

STA
STA
0 10.12.2019 21:26:57

DALLAS odpustil trenerja

Vodstvo ekipe Dallas Stars v severnoameriški ligi NHL je danes odpustilo trenerja Jima Montgomeryja. Kot vzrok za prekinitev sodelovanja so navedli neprofesionalno vedenje, a niso razkrili podrobnosti. Zamenjal ga je dosedanji pomočnik Rick Bowness.

Kot je pojasnil direktor ekipe Jim Nill, so v moštvu konec tedna uvedli preiskavo zaradi neprofesionalnega vedenja enega od njihovih članov.

"Jasno je, da takšnega obnašanja ne moremo tolerirati. Zato Jim Montgomery ni več naš trener. Delati v ligi NHL pomeni privilegij in čast, vsi se moramo držati visokih standardov," je dejal Nill in poudaril, da konec sodelovanja ni povezan s predstavami moštva na tekmah.

Obenem je pojasnil, da odločitev tudi ni povezana z nedavno zahtevo komisarja lige Garyja Bettmana, da morajo klubi strožje obravnavati neprimerno vedenje igralcev in strokovnega osebja v ligi.

Montgomery je četrti trener, ki je v tej sezoni ostal brez službe v NHL. Mike Babcock (Toronto) in John Hynes (New Jersey) sta bila odpuščena, Bill Peters pa je konec novembra sam odstopil s položaja trenerja Calgaryja, potem ko sta klub in vodstvo lige naznanila, da preiskujeta sum rasističnega obnašanja v zgodnejšem obdobju njegove trenerske kariere.

Značke: hokej, nhl

Članki iz rubrike