kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 10.12.2019 21:26:57

DALLAS odpustil trenerja

Vodstvo ekipe Dallas Stars v severnoameriški ligi NHL je danes odpustilo trenerja Jima Montgomeryja. Kot vzrok za prekinitev sodelovanja so navedli neprofesionalno vedenje, a niso razkrili podrobnosti. Zamenjal ga je dosedanji pomočnik Rick Bowness.

Kot je pojasnil direktor ekipe Jim Nill, so v moštvu konec tedna uvedli preiskavo zaradi neprofesionalnega vedenja enega od njihovih članov.

"Jasno je, da takšnega obnašanja ne moremo tolerirati. Zato Jim Montgomery ni več naš trener. Delati v ligi NHL pomeni privilegij in čast, vsi se moramo držati visokih standardov," je dejal Nill in poudaril, da konec sodelovanja ni povezan s predstavami moštva na tekmah.



Obenem je pojasnil, da odločitev tudi ni povezana z nedavno zahtevo komisarja lige Garyja Bettmana, da morajo klubi strožje obravnavati neprimerno vedenje igralcev in strokovnega osebja v ligi.

Montgomery je četrti trener, ki je v tej sezoni ostal brez službe v NHL. Mike Babcock (Toronto) in John Hynes (New Jersey) sta bila odpuščena, Bill Peters pa je konec novembra sam odstopil s položaja trenerja Calgaryja, potem ko sta klub in vodstvo lige naznanila, da preiskujeta sum rasističnega obnašanja v zgodnejšem obdobju njegove trenerske kariere.

Značke: hokej, nhl

Članki iz rubrike