Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

sta
sta
0 16.03.2019 10:19:21

Gledalci v Torontu videli kar 13 zadetkov

Reuters
Na tekmi med Toronto Maple Leafs in Philadelphio Flyers v severnoameriški hokejski ligi NHL so gledalci videli kar 13 zadetkov, na koncu je bilo 7:6 za domači Toronto. Za zmagovalce sta Jake Muzzin in Auston Matthews prispevala dva gola, pri poražencih pa je hat trick dosegel James van Riemsdyk.

Philadelphia je v 33. minuti vodila s 5:2, potem pa so domači petkrat zadeli in spreobrnili rezultat. Muzzin, ki je v statistiko na tekmi vpisal tri točke, je v drugi tretjini zadel dvakrat v razmaku dveh minut (36. in 38. minuta) in znižal izid na 4:5, v tretji tretjini pa je dvakrat zadel Matthews. Gostje so v 58. minuti znižali na 6:7, kar je bil tudi končni izid.

"Bilo je precej noro. Pokazali smo veliko vzdržljivost, nismo se predali. Mislim, da smo vsi v slačilnici bili prepričani, da bomo ne glede na vse zmagali," je po tekmi dejal Matthews.

Lanski finalisti lige Vegas Golden Knights so zmagali šestič zapored, tokrat so prišli do gostujoče zmage z 2:1 pri Dallas Stars. Vratar Vegasa Marc-Andre Fleury je zbral 40 obramb. "Imajo nekaj nadarjenih igralcev. Zabavno je. Zabavno je, ko plošček ne gre v mrežo, ne?" je bil po tekmi nasmejan Fleury, ki je na zadnjih šestih tekmah, ko je začel, prejel le pet golov.


Za Vegas, ki je v pacifiški divizije tretji, sta zadela Max Pacioretty po vsega osemnajstih sekundah igre in Ryan Reaves v tretji tretjini. Za Dallas je v četrti minut izid izenačil Roope Hintz.

Matthew Tkachuk je ob zmagi Calgary Flames s 5:1 nad New York Rangers sodeloval pri vseh petih golih, dosegel je dva gola in tri podaje, in v statistiko vpisal pet točk, kar je njegov rekordni izkupiček z ene tekme. Calgary je vknjižil tretjo zaporedno zmago, pred tem pa je štirikrat zapored zgubil.

Vancouver Canucks so doma po kazenskih strelih z 2:3 izgubili z New Jersey Devils, odločilni gol je v sedmi seriji zadel Damon Severson. Columbus Blue Jackets so doma s 3:0 premagali Carolino Hurricanes, Anaheim Ducks pa v gosteh s 5:3 Colorado Avalanche. Colorado je po prvi tretjini vodil z 2:0, potem pa so gostje, za katere je Ryan Getzlaf dosegel gol in podaji, spreobrnili izid.

Slovenskega zvezdnika Anžeta Kopitarja in njegovo moštvo Los Angeles Kings prihodnji obračun čaka v soboto zvečer, ko bodo v Staples Cnetru gostili moštvo Florida Panthers.

Značke: hokej, nhl

Članki iz rubrike