Zoran Janković Svet24.si

Janković okrcal ljubljansko Levico: Niti SDS jih ...

gospodarski minister Matjaž Han Svet24.si

Magna bo Sloveniji vrnila denar

20150112-00580293 Necenzurirano

Ko je hišni dobavitelj "zlizan" z bolnišnico: ...

mala seva buzekijan pernula pl Reporter.si

Miro Senica in Katarina Kresal sta sanjala, da ...

riera olimpija af Ekipa24.si

Predsednik Olimpije brutalno udaril po Rieri: Ni ...

Manca Špik 1 Njena.si

Manca Špik po boleči ločitvi pripravljena na ...

nagrade Ekipa24.si

Nov škandal! Lionel Messi se je požvižgal na ...

hu
hu
0 24.05.2023 16:10:59

Dobra novica, navijači Olimpije! Pomemben adut zmajev podaljšal pogodbo! V Ljubljani ostaja tudi on!

alesfevzer.com
Pomembna kadrovska novica iz pisarn Olimpije.

Dres SŽ Olimpije bo tudi v naslednjih dveh sezonah nosil perspektivni napadalec Miha Beričič! V pretekli je na 46 tekmah lige ICE dosegel 4 gole in 6 podaj, v finalu državnega prvenstva pa k naslovu državnega prvaka prispeval z enim zadetkom.

»Zelo sem vesel, da sem podaljšal pogodbo in še prihodnji dve sezoni ostajam v Ljubljani. Ker je novi trener začel z delom že na koncu pretekle sezone, smo se že spoznali z načinom in vemo, kako in kaj, tudi sistem igre bo znan že na pripravah. Po prvi sezoni v ligi ICE so moji osebni cilji usmerjeni še višje. Prepričan pa sem, da bomo vsi v garderobi stremeli k temu, da pokažemo konstantne predstave in skupaj z navijači ustvarimo odlično vzdušje, kakršnega smo v Tivoliju že spremljali,« je za klubsko spletno stran povedal Miha Beričič.

»Miha je lani dokazal, da je postal kakovosten in zrel igralec ter naredil odločen preboj v prvo ekipo. Ko sem ga gledal na pripravljalnih tekmah slovenske reprezentance, se je zdelo, da je napravil še korak više. Je motiviran in odgovoren fant, ki se želi še naprej razvijati in je zato pripravljen trdo delati. Želeli smo si ga zadržati v Olimpiji,« pa je dodal Anže Ulčar, direktor HK SŽ Olimpija.

Članki iz rubrike