klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

medved Svet24.si

Srečanje z medvedom – kako ravnati?

edvard kadic Necenzurirano

Kdo plačuje "političnega analitika" SDS? Občani...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Kate in William ganjena ob podpori javnosti Odkrito.si

Kate in William zapuščata London

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

hu
hu
0 24.05.2023 16:10:59

Dobra novica, navijači Olimpije! Pomemben adut zmajev podaljšal pogodbo! V Ljubljani ostaja tudi on!

alesfevzer.com
Pomembna kadrovska novica iz pisarn Olimpije.

Dres SŽ Olimpije bo tudi v naslednjih dveh sezonah nosil perspektivni napadalec Miha Beričič! V pretekli je na 46 tekmah lige ICE dosegel 4 gole in 6 podaj, v finalu državnega prvenstva pa k naslovu državnega prvaka prispeval z enim zadetkom.

»Zelo sem vesel, da sem podaljšal pogodbo in še prihodnji dve sezoni ostajam v Ljubljani. Ker je novi trener začel z delom že na koncu pretekle sezone, smo se že spoznali z načinom in vemo, kako in kaj, tudi sistem igre bo znan že na pripravah. Po prvi sezoni v ligi ICE so moji osebni cilji usmerjeni še višje. Prepričan pa sem, da bomo vsi v garderobi stremeli k temu, da pokažemo konstantne predstave in skupaj z navijači ustvarimo odlično vzdušje, kakršnega smo v Tivoliju že spremljali,« je za klubsko spletno stran povedal Miha Beričič.

»Miha je lani dokazal, da je postal kakovosten in zrel igralec ter naredil odločen preboj v prvo ekipo. Ko sem ga gledal na pripravljalnih tekmah slovenske reprezentance, se je zdelo, da je napravil še korak više. Je motiviran in odgovoren fant, ki se želi še naprej razvijati in je zato pripravljen trdo delati. Želeli smo si ga zadržati v Olimpiji,« pa je dodal Anže Ulčar, direktor HK SŽ Olimpija.

Članki iz rubrike