gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

STA
STA
0 23.05.2023 19:28:35

Mladen Kašić novi trener odbojkarjev Calcit Volleyja

Profimedia
Vodenje moške odbojkarske ekipe Calcit Volley iz Kamnika bo v novi sezoni prevzel Hrvat Mladen Kašić. Po uspešnem delu v Franciji, kjer je žensko ekipo Le Cannet popeljal do prvega mesta, se Kašić s svojimi bogatimi izkušnjami vrača v Slovenijo, so sporočili iz kamniškega kluba.

Petinšestdesetletni Hrvat slovi po svojem neomajnem delovnem pristopu. Čeprav je bil Kašić slovenskemu občinstvu ob prihodu pred dvema letoma, ko je treniral ACH Volley, razmeroma neznan, se je hitro uveljavil in pustil trajen vtis. Po naporni sezoni si je vzel odmor, nato pa nadaljeval trenersko kariero pri francoskih prvakinjah iz Le Canneta in jo popeljal do novega naslova ter osmine finala lige prvakinj.

"Mislim, da bomo imeli dobro in mlado ekipo, s katero se da dobro delati. Veliko fantov poznam še iz časov, ko sem bil v Ljubljani, poznam slovensko ligo in Mevzo, vem, na kaj se je treba pripraviti. A ne želim razmišljati o rezultatskih ciljih, bolj o tem, da bi ustvarili čim boljše pogoje za delo, dobro vzdušje, da bi dobro postavili stvari na svoje mesto. Potem bodo prišli rezultati," je ob prihodu v Kamnik dejal Kašić.

Članki iz rubrike