volk Dobra karma

Je znak vaše duše volk ali riba? Odvisno, kdaj ...

nina-ivanič-kot-dragica-trošt Svet24.si

Nina Ivanič: na pripombe ob upodabljanju zlobnic ...

ER4IoVOXYAIEiN8 Reporter.si

Janša zatrjuje, da je 28. februarja letos ...

laboratorij, testiranje, koronavirus, berlin Svet24.si

Pomembne ugotovitve nemškega virologa, ki ...

20200303-00993114 Necenzurirano

Razkrivamo vladni trik za zvišanje ministrskih ...

Gaia Asta 1 Odkrito.si

Gaia Asta: »Stanje pri nas se bo umirilo v ...

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Isaac Palma končno pokazal svojo hči

sta
sta
1 15.05.2019 19:16:46

LAŽNI ALARM pri Olimpiji: Slovo je bilo PRENAGLJENO!

Tomaž Vnuk
Potem ko je prejšnji teden eden od tvorcev uspeha državnih prvakov Tomaž Vnuk napovedal slovo od SŽ Olimpije, bo vendarle ostal v klubu kot športni direktor. Kot so sporočili iz ljubljanskega kluba, so se s Tomažem Vnukom dogovorili za enoletno sodelovanje z možnostjo podaljšanja.

Iz kluba so sporočili, da se je danes sestal upravni odbor in da so s Tomažem Vnukom podpisali sodelovanje za eno leto z možnostjo podaljšanja. Tomaž Vnuk bo v klubu opravljal delo športnega direktorja, glavni trener pa tudi v prihodnji sezoni ostaja Jure Vnuk.

Prvaki alpske lige in slovenski prvaki pa bodo morda v naslednji sezoni zamenjali tekmovalno okolje. V klubu so poudarili, da ostajajo zavezani ciljem na področju razvoja hokeja v Ljubljani in v širši regiji, na področju razvoja hokejske infrastrukture in ekipi, ki bo sestavljena iz slovenskih hokejistov.


Kot enega izmed ciljev so izpostavili tudi vključitev v ligo Ebel, a le ob trdnih finančnih temeljih. Vodstvo ljubljanskega kluba je v resnih pogovorih z vodstvom najmočnejšega regionalnega tekmovanja, odločitev pa bodo sprejeli do srede junija.

"V novo sezono vstopamo še trdneje zavezani našim ciljem, v klubu se bomo tudi kadrovsko okrepili na področju organizacije kluba in mladinskega pogona. Verjamem, da bomo še naprej pisali pozitivno hokejsko zgodbo," je po današnji odločitvi upravnega odbora in Tomaža Vnuka dejal predsednik SŽ Olimpije Miha Butara.

V Ljubljani so sicer ostali brez enega najbolj vidnih igralcev zadnje sezone, saj je Miha Zajc danes sklenil pogodbo z Innsbruckom.

Značke: olimpija, tomaž-vnuk

Članki iz rubrike