Huda Kattan 3 Odkrito.si

Zelo huda podjetnica

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 19. julija

piknik Petisvet.si

ZA VSAK ASTROLOŠKI ZNAK JE IDEALEN PIKNIK ...

jedrska elektrarna krško, nek Svet24.si

»Ob vsem strahu pred jedrskimi elektrarnami me ...

Zbiranje zamaškov Ignac Fabjanič Svet24.si

Habjanič našel rešitev za dobrodelne zamaške

Damjan Murko Njena.si

Damjan Murko redko spi doma

hafnerji Njena.si

Hafnerji še niso spoznali male Tine

nu
nu
0 15.05.2019 12:11:43

Novinar ŠOKIRAL Đokovića z NEVERJETNIM podatkom o Federerju: Ne, NISEM UŽALJEN!

Reuters
Novak Đoković je pred turnirjem v Rimu odgovarjal na številna vprašanja novinarjev, pri enem pa je bilo očitno, da se počuti kar malo nelagodno.

Po zmagi v Madridu se je svetovna številka ena odpravila na masters v italijansko prestolnico. Tam pa ga je italijanski novinar presenetil z vprašanjem, kako gleda na to, da se je italijanska teniška zveza odločila podvojiti ceno vstopnic za sredine dvoboje. Na ta dan bo na igrišču tudi srbski tenisač, toda do odločitve je prišlo, ko se je izvedelo, da bo na turnirju nastopil njegov veliki tekmec Roger Federer in svoj dvoboj prav tako odigral v tem terminu.

To med vrsticami seveda pomeni, da Italijani Švicarja veliko bolj cenijo od Srba. "Ne vem, prvič slišim za tole ... Zagotovo je Federer največje teniško ime, človek, ki je osvojil največ turnirjev, čeprav v Rimu še ni slavil. On je svetovna ikona in na nek način lahko razumem takšno odločitev," je bil nekoliko zmeden Đoković, ki pa je nato dodal, da se zaradi takšne odločitve organizatorjev ne počuti užaljenega.

Članki iz rubrike