merceva Odkrito.si

Vrnitev po dveh desetletjih! Se še spomnite te ...

gabrielle carahan Svet24.si

Potrjeno: 22-letno hčer znanega glasbenika ...

laganje Petisvet.si

Prepoznajte znake in razkrinkajte lažnivce!

Pilot_2_galerija Svet24.si

Vojaški piloti krepko prehiteli zdravnike

zala kralj gašper šantl Svet24.si

Evrovizijski šok: napaka pri glasovanju, ...

zvezdana mlakar3 Njena.si

Stres ji je lomil celo telo

eva poklič Njena.si

Kaj se je zaradi šova zgodilo z Evo?

nu
nu
0 15.05.2019 12:11:43

Novinar ŠOKIRAL Đokovića z NEVERJETNIM podatkom o Federerju: Ne, NISEM UŽALJEN!

Reuters
Novak Đoković je pred turnirjem v Rimu odgovarjal na številna vprašanja novinarjev, pri enem pa je bilo očitno, da se počuti kar malo nelagodno.

Po zmagi v Madridu se je svetovna številka ena odpravila na masters v italijansko prestolnico. Tam pa ga je italijanski novinar presenetil z vprašanjem, kako gleda na to, da se je italijanska teniška zveza odločila podvojiti ceno vstopnic za sredine dvoboje. Na ta dan bo na igrišču tudi srbski tenisač, toda do odločitve je prišlo, ko se je izvedelo, da bo na turnirju nastopil njegov veliki tekmec Roger Federer in svoj dvoboj prav tako odigral v tem terminu.

To med vrsticami seveda pomeni, da Italijani Švicarja veliko bolj cenijo od Srba. "Ne vem, prvič slišim za tole ... Zagotovo je Federer največje teniško ime, človek, ki je osvojil največ turnirjev, čeprav v Rimu še ni slavil. On je svetovna ikona in na nek način lahko razumem takšno odločitev," je bil nekoliko zmeden Đoković, ki pa je nato dodal, da se zaradi takšne odločitve organizatorjev ne počuti užaljenega.

Članki iz rubrike