Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

tu
tu
0 18.05.2022 12:06:50

Nov izziv in priložnost za Živo

Živa Falkner
ITF
V Krškem bo od 22. do 29. maja drugi letošnji turnir serije WTT v Sloveniji. Po uspešno izpeljanem turnirju serije WTT v Kopru (60.000 USD) organizatorja Tenis Slovenijo in izvajalca TK Krško (15.000 USD) čaka nov izziv.

Na turnirju Krško open bo prva nosilka Živa Falkner, glede na uvrstitev na lestvici pa bo na glavnem turnirju nastopila tudi Manca Pislak. Na voljo so tudi povabila organizatorja, v kvalifikacijah pa bodo priložnost dobile številne slovenske igralke.
»Ogledali smo si dogajanje v Kopru, tako da smo dobili vpogled v to, kako čim bolje organizirati turnir. Res je, da je naš turnir nižjega ranga, vendar to ne pomeni, da se bomo kot izvajalec manj potrudili. V TK Krško stremimo k najboljšemu, trenutno tudi prenavljamo skupne prostore, tako da se res veselimo največjega teniškega dogodka v našem mestu. Rada bi se zahvalila Tenis Sloveniji za zaupanje, ob tem pa zahvalo pošiljam tudi občini Krško. Verjamem, da bodo igralke uživale v našem mestu, seveda pa upam, da bodo tudi slovenske igralke izkoristile svojo priložnost in se pred domačimi gledalci predstavile v najboljši luči,« je povedala direktorica turnirja Maja Nikolič.
Med prijavljenimi je 12 igralk, ki so uvrščene med tisoč na lestvici WTA.

Značke: krško, turnir

Članki iz rubrike