900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

tu
tu
0 13.01.2022 09:37:59

ŠKANDAL! Med dvobojem je vedel, DA JE OKUŽEN! Izzval je sodnico: 'Ali staviva, da bom pozitiven na PCR testu?'

Profimedia
Saga o Novaku Đokoviću se še niti približno ni končala, že se prah dviga okoli nečesa drugega.

Avstralski igralec Bernard Tomić, sicer rojen v Stuttgartu, ki ima hrvaške in bošnjaške korenine, je namreč v prvem krogu kvalifikacij za Odprto prvenstvo Avstralije v Melbournu igral okužen. Tako vsaj kaže, saj se je med dvobojem z Rusom Romanom Safiullinom slabo počutil.

Po pravilih za nastop zadostuje že hitri test, ki ga igralci lahko sami naredijo v hotelski sobi, v resnici pa bi bil zanesljivejši uradni PCR test. To je želel Tomić pojasniti med svojim dvobojem, saj je bil - kljub temu, da je imel negativen hitri test - po svojem slabem počutju prepričan, da je v resnici zbolel.



"Ne morem verjeti, da nimajo PCR testiranja za vse igralce. Vsem dovolijo na igrišče kar s hitrim antigenskim testom, ki ga naredimo v sobi," se je jezil. Sodnici pa dejal: "Prepričan sem, da bom v dveh dneh pozitiven. Peljem te na večerjo, če se to ne bo zgodilo. V nasprotnem vi mene peljete na večerjo."

Tomić je imel še kako prav. V torek je z negativnim hitrim testom zaigral v kvalifikacijah, danes je že jasno, da je bil njegov PCR test, ki ga je opravil po dvoboju, pozitiven. Devetindvajsetletni Avstralec, ki je bil pred šestimi leti številka 17 na svetu, danes pa je na skromnem 260. mestu, je kakopak pristal v izolaciji. Organizatorji zdaj pospešeno testirajo vse igralce in člane osebja, ki so v torek prišli v stik s Tomićem.

Članki iz rubrike