stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 23.11.2021 13:25:10

NORA PRILOŽNOST! Želite Nadalovo podpisano majico, Gajserjeve ŠKORNJE, Rogličev in Iličićev dres? TU SO PODROBNOSTI!

Izjemna akcija, ki so se jo lotili na Štajerskem.

Teniški klub Hoče se je na zelo zanimiv in zelo privlačen način lotil zbiranja sredstev za obnovo matičnega objekta. Po različnih kanalih so uspeli pridobiti številne zelo zanimive artikle slavnih slovenskih športnikov in celo ene največjih globalnih športnih zvezd, španskega teniškega igralca Rafaela Nadala. Vsi artikli so originalni in podpisani, klub pa jih je dal na dražbo, pri čemer bo šla kupnina vsakega od najvišjih dražiteljev za omenjeno obnovo infrastrukture. 

Omenjeni Nadal je daroval svojo podpisano majico, licitirati pa je mogoče še za: škornje večkratnega svetovnega prvaka razreda MXGP Tima Gajserja, podpisan kolesarski dres (zgornji del) trikratnega zaporednega zmagovalca Vuelte in dobitnika zlate olimpijske kolajne Primoža Rogliča, podpisan Atalantin dres našega nogometnega virtuoza Josipa Iličića, podpisan reprezentančni dres aktualnih evropskih odbojkarskih podprvakov oziroma njihovega velikega talenta Roka Možiča, podpisane boksarske rokavice nesmrtnega boksarskega junaka Dejana Zavca in podpisan dres Nürnberga, ki ga je nekoč nosi dolgoletni slovenski reprezentant in zdaj pomočnik selektorja mlade slovenske nogometne reprezentance Mišo Brečko.    

Dražbe potekajo na tej povezavi, kjer najdete tudi natančne opise artiklov in poti, po katerih so na dražbo prišli. Vsa pravila, podrobnosti o dražbi in namen porabe pridobljenih sredstev pa najdete na tej povezavi



Galerija

Članki iz rubrike