favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ue
ue
1 22.11.2021 12:11:37

UDAREC! Kaj na sum poneverbe TIMA GAJSERJA pravi njegov oče? Njegove besede odmevajo...

alesfevzer.com
Slovenijo je konec tedna vznemirila vest, da je eden od policistov, ki je vpleten v ponarejanje covid potrdil tudi štirikratni svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser.

Kolegi iz časopisa Ekipa SN so v nedeljo poskusili priti v stik s Timom Gajserjem za pojasnilo, a se svetovni prvak ni odzval. Pri Gajserju naj bi bila tudi hišna preiskava, a to pri policiji niso potrdili, saj takih informacij ne morejo dajati. 
Kljub vsemu so kolegi iz Ekipe SN poklicali Timovega očeta Bogomirja, ki je Tima 'zastrupil' z motokrosom. Bogomir sicer zadnji dve leti ni več del Hondine ekipe, a verjame, da je njegov sin nedolžen: "O preiskavi ne vem nič, tudi s Timom o tem nisem govoril. Sam mislim, da ni naredil tega, kar mu zdaj očitajo. Prepričan sem, da to počne marsikdo, tudi med politiki. Od medicinskih sester sem tudi izvedel, kako se zbirajo steklenice s cepivom. Vse, kar se okrog tega covida-19 dogaja, je zame tako ali tako katastrofa. Moje mišljenje je, da je to genocid nad človeštvom, že skoraj kot tretja svetovna vojna. Ko bomo vsi okuženi, bo že prepozno. Sam tako ali tako nikamor ne grem in tega tudi ne mislim. Od tistih zgoraj pa bo za to nekdo odgovarjal." Toliko Bogomir. Kaj se bo iz vsega tega izcimilo, pa bomo videli v naslednjih dneh.

Značke: tim-gajser, motokros

Članki iz rubrike