smrt, sveča Svet24.si

Več kot teden dni se je boril za življenje, ...

bencin, gorivo, točenje goriva Svet24.si

Sprememba, ki se bo poznala pri točenju goriva

grafit, malaga Svet24.si

Precepljeni zdravniki in medicinske sestre so se ...

pusnik jansa Reporter.si

Nenavadno »poslovanje« Janeza Janše in bivšega...

aleš-hojs Necenzurirano

V propagandni aparat SDS pred volitvami tudi denar...

ameca, robot Odkrito.si

NORO! Robot še nikoli ni bil tako podoben človeku

peter prevc domen cene 21 dj Ekipa24.si

Peter Prevc le RAZKRIL svojo veliko SKRIVNOST, ...

ue
ue
1 22.11.2021 12:11:37

UDAREC! Kaj na sum poneverbe TIMA GAJSERJA pravi njegov oče? Njegove besede odmevajo...

alesfevzer.com
Slovenijo je konec tedna vznemirila vest, da je eden od policistov, ki je vpleten v ponarejanje covid potrdil tudi štirikratni svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser.

Kolegi iz časopisa Ekipa SN so v nedeljo poskusili priti v stik s Timom Gajserjem za pojasnilo, a se svetovni prvak ni odzval. Pri Gajserju naj bi bila tudi hišna preiskava, a to pri policiji niso potrdili, saj takih informacij ne morejo dajati. 
Kljub vsemu so kolegi iz Ekipe SN poklicali Timovega očeta Bogomirja, ki je Tima 'zastrupil' z motokrosom. Bogomir sicer zadnji dve leti ni več del Hondine ekipe, a verjame, da je njegov sin nedolžen: "O preiskavi ne vem nič, tudi s Timom o tem nisem govoril. Sam mislim, da ni naredil tega, kar mu zdaj očitajo. Prepričan sem, da to počne marsikdo, tudi med politiki. Od medicinskih sester sem tudi izvedel, kako se zbirajo steklenice s cepivom. Vse, kar se okrog tega covida-19 dogaja, je zame tako ali tako katastrofa. Moje mišljenje je, da je to genocid nad človeštvom, že skoraj kot tretja svetovna vojna. Ko bomo vsi okuženi, bo že prepozno. Sam tako ali tako nikamor ne grem in tega tudi ne mislim. Od tistih zgoraj pa bo za to nekdo odgovarjal." Toliko Bogomir. Kaj se bo iz vsega tega izcimilo, pa bomo videli v naslednjih dneh.

Značke: tim-gajser, motokros

Članki iz rubrike