Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
04.08.2014 12:45:53
Deli članek:

Murray še naprej z Mauresmojevo

Reuters

Britanski tenisač je s Francozinjo zdaj dolgoročno.

Andy in Amelie sta začela sodelovati preden se je teniška sezona prevesila v obdobje na travnati podlagi in takrat izjavila, da na začetku te poti razmišljata kratkoročno.

Marsikdo je verjetno menil, da to partnerstvo ne bo dolgo trajalo, še posebej potem, ko je Murray v Wimbledonu izpadel že v četrtfinalu, v katerem ga je premagal Bolgar Grigor Dimitrov.

A dvomljivce sta zdaj postavila na laž, pred turnirjem Rogers cup v Torontu je Andy naznanil, da ga bo Ameli trenirala tudi v prihodnje. "Dogovorila sva se, da bova še naprej delala skupaj in mislim, da sem tako jaz kot ona pripravljena narediti vse, da bo to sodelovanje kar se da dolgoročno," je dejal Škot.

Novica o nadaljnjem delu dvojice po eni strani ni niti toliko presenetljiva, saj je Murray prejšnji mesec na Facebooku objavil fotografijo, kako pod Mauresmojino taktirko trenira v Miamiju.

Tenisač, ki je na svetovni lestvici padel na deseto mesto, pravi, da je s svojo izbiro zelo zadovoljen. "Resnično uživam v delu njo. Zelo mi je pomagala, dobro pa se je vključila v našo ekipo na sploh. Začetek je bil dober, zdaj prihaja čas, ko bo treba to pokazati tudi z rezultati," je še dodal.