Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
04.08.2014 09:30:42
Deli članek:

Woodsa uščipnilo v križu

Reuters

Pod vprašanjem je njegova udeležba na prvenstvu PGA, četrtem 'majorju' sezone, ki se bo na igrišču Valhalla pri Louisvillu začel v četrtek.

Bolečine je Tiger Woods začutil v nedeljo, ko je po osmih luknjah na turnirju Bridgestone moral zapustiti zelenico.

Pri enem od udarcev je nerodno udaril po žogici, celo tako, da je padel na tla. Ko je vstal, se je tako prijel za hrbet, nekaj trenutkov kasneje so ga z avtomobilčkom že odpeljali z zelenice.

Bolečine so bile tako hude, da si je kasneje komajda sezul čevlje. "Boli me križ, ne vem, kaj natančno se je zgodilo. Bolečino neprestano čutim," je dejal.

Ta turnir je bil njegov tretji, potem ko je 31. marca prestal operacijo hrbta (preščipnjen živec) in na tem mu že tako in tako ni šlo dobro. Da se je prehitro vrnil na golf igrišče, so mu že pred časom dejali mnogi, zdaj je očitno to postalo jasno tudi njemu.

Veliko boljše volje pa je iz turnirja v Akronu v zvezni državi Ohio odšel severnoirski golfist Rory McIlroy, ki se je v tednu, ko je na sporedu zadnji veliki turnir sezone, znova prebil na vrh računalniške lestvice. Za 25-letnega McIlroya je to petič v karieri in prvič po marcu 2013.