Teja Gregorin Odkrito.si

Kaj se dogaja s Tejo Gregorin po dopinški aferi?

thordis-elva 2 Svet24.si

S svojim posiljevalcem je napisala knjigo o ...

ženska Petisvet.si

10 čudežnih živil, ki ubijajo staranje kože

injekcija Svet24.si

Šokantno: večina antibiotikov se porabi v ...

starejša gospa, babica Svet24.si

102-letnica pretepla in zadavila sostanovalko v ...

Rene Mlekuž je presrečen, ker jo je našel Njena.si

Znan Slovenec po ločitvi pokazal novo izbranko

eva poklič Njena.si

Kaj se je zaradi šova zgodilo z Evo?

STA
STA
0 30.09.2018 09:40:51

Iz Saarbrückna v Belgijo po prvo mesto v skupini

Bojan Tokić
alesfevzer.com
Slovenska moška namiznoteniška reprezentanca je na dobri poti, da si že v četrtem krogu kvalifikacij za ekipno evropsko prvenstvo 2019 zagotovi prvo mesto v skupini 2. Pogoj za to je torkova zmaga v Belgiji. Na prvem medsebojnem srečanju na Otočcu so Slovenci zmagali s 3:0. Za Slovenijo bodo igrali Bojan Tokić, Darko Jorgič in Deni Kožul.

"V nedeljo vse čakajo prvenstvene tekme, tako da se bomo dobili v ponedeljek, saj je iz Saarbrückna do Tennevilla le dobri dve uri vožnje z avtom, tako da ne bomo imeli ravno dolge poti. Če fantje ne bodo imeli težav z zdravjem, bodo igrali Tokić, Jorgič in Kožul, medtem ko bo Jan Žibrat, ki ga v nedeljo čakata dva kroga v italijanskem prvenstvu, v pripravljenosti in bo prišel neposredno na tekmo. Upam, da to ne bo potrebno, so pa vsi trije trenirali pod vodstvom Jožeta Urha," je povedala selektorica Andreja Ojsteršek Urh.

"Zavedamo se, kaj nam prinaša morebitna zmaga, vendar bo do nje zelo težko priti, kajti Belgija ima zelo nevarno ekipo," opozarja Ojsteršek Urhova.

Po torkovi tekmi v Tennevillu, ta se bo začela ob 19. uri, bo slovenska reprezentanca 20. oktobra igrala še svoje zadnje srečanje v kvalifikacijah, ko bodo v Murski Soboti v sklopu praznovanj ob 90-obletnici NTK Sobota gostovali Romuni, so še sporočili iz Namiznoteniške zveze Slovenije.

Članki iz rubrike