elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

DOG2344990416298238339 Necenzurirano

Skrajnež je skrajnež, pa če prisega na križ ...

logar irgl pl Reporter.si

Mora Janša Logarja dobesedno vreči iz SDS, da bo...

slovenija bolgarija Ekipa24.si

Konec čakanja! Slovenija bo danes po 24 letih ...

Aria miha in saša Njena.si

Aria zrasla v lepotico, ob kateri obstane korak

slovenski navijaci Ekipa24.si

Takšno navijaško vzdušje so v soboto v ...

STA
STA
0 11.06.2024 14:59:57

Kovačič in Šket ostajata v oranžnem gnezdu

alesfevzer.com
Slovenski odbojkarski reprezentant Jani Kovačič in njegov nekdanji reprezentančni soigralec Alen Šket bosta tudi v naslednji sezoni nosila dres državnega prvaka ACH Volleyja, so sporočili iz ljubljanskega kluba.

Ljubljančani so tako v svoji sredini zadržali dva izkušena igralca, ki bosta še naprej v veliko pomoč mlajšim kolegom v ekipi. Dvaintridesetletni 32-letni Kovačič, eden najboljših prostih igralcev na svetu, bo še naprej poveljeval sprejemu in obrambi ekipe Matjaža Hafnerja, ob podaljšanju sodelovanja pa je za klubsko spletno stran izrazil veliko zadovoljstvo.


"Izjemno sem vesel, da ostajam v Ljubljani in v ACH Volleyju. V lanski sezoni smo kljub izraziti pomladitvi ekipe dokazali, da s trdim delom in pravo energijo lahko še vedno posežemo po najvišjih mestih. Veseli me, da bo ekipa v naslednji sezoni vnovič zmes starejših, izkušenih ter mladih, nadarjenih igralcev," je dejal.

Tudi izkušeni, 36-letni Alen Šket, ki je v pretekli sezoni več kot dokazal, da še ni rekel zadnje besede v odbojki, je izrazil zadovoljstvo ob podaljšanju sodelovanja: "Vsekakor sem zadovoljen, da bomo z ACH Volleyjem nadaljevali skupno pot tudi v naslednji sezoni. Ekipa se bo delno spremenila, vendar jedro ostaja, tako pri igralcih kot v strokovnem štabu. Cilji ekipe v prihodnji sezoni so zastavljeni visoko. V domačih tekmovanjih želimo dominirati, dober vtis in korak naprej pa storiti tudi v elitni ligi prvakov, kjer upam, da nam bo žreb malce bolj naklonjen kot preteklo leto."

Značke: odbojka, slovenija

Članki iz rubrike