stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ou
ou
6 23.04.2021 21:00:31

'JEDI GOVNA'!!! V Tivoliju ŠOKANTEN PREPIR!! Trener BRCAL, zvezdnik ŽALIL, tu je VIDEO!!

alesfevzer.com
Odbojkarji Merkur Maribora so še podaljšali finalno serijo odbojkarskega državnega prvenstva. Na četrti tekmi so v Ljubljani s 3:1 (20, -16, 25, 22) premagali ACH Volley in serijo izenačili na 2:2.

Čeprav je po vodstvu ACH z 2:0 v zmagah marsikdo pričakoval, da se bo serija ekspresno končala, bo o prvaku odločala peta tekma, saj so Mariborčani v Tivoliju potrdili torkovo zmago v domači dvorani Tabor in izenačili izid v zmagah na 2:2. Štajerci v finalu kažejo neverjetno trdoživost. Pred skoraj vsako tekmo so ostali brez enega igralca, tokrat brez libera Alana Košenine, ki je moral na dogovorjeno operacijo gležnja, a jih nič ne zaustavi. Tudi, ko se znajdejo v zaostanku, se ne predajajo, tako je bilo tudi danes v Tivoliju.

Tokrat so zaostali že na začetku prvega niza, ACH je tekmo odprl z vodstvom 7:2. A kot že nekajkrat v seriji so Mariborčani hitro vrnili udarec, pri 14. točki sta bili ekipi že izenačeni. Z nizom točk Alena Šketa so Mariborčani prišli do vodstva z 21:17, ki je zadostoval tudi za prednost v nizih.

V drugem nizu so Ljubljančani začeli zelo dobro servirati, tekmecem je padla uspešnost pri sprejemu, posledica je bila prepričljiva zmaga oranžnih zmajev in izenačenje na 1:1. Odločilno prednost so si gostitelji priigrali po izidu 14:14, ko so tekmecu do konca dopustili vsega dve točki.

Domači trener Matija Pleško je skozi vso tekmo veliko menjal, pri izidu 17:12 v tretjem nizu je kazalo, da je vendarle našel postavo, ki je ujela ritem in bo tekmo uspešno pripeljala do konca. Toda to se ni zgodilo. S servisi Žige Donika so se Štajerci približali na 19:20, ACH-ju sta še uspeli dve zaporedni točki, toda napake nerazpoloženega ljubljanskega korektorja Božidarja Vučićevića so gostom omogočile delni izid 5:0 in dve zaključni žogi. Točka Amirja Touhteha in as Mateja Köka sta pomenila izenačenje, toda Vučićević je nadaljeval z napakami, potem ko je dobil blok, se je niz končal.

V četrtem nizu so imeli Mariborčani že lepo prednost, vodili so s 6:1. Toda predati se niso hoteli niti Ljubljančani, z nekaj točkami Jana Pokeršnika, ki se je potem, ko ga je v drugem nizu Pleško potegnil iz igre, vrnil na igrišče, so najprej izenačili na 10:10, nato pa povedli z 12:10. Toda gosti so našli moči še za en preobrat, v zaključku je odgovornost prevzel mladi Rok Možič, ki je na koncu dosegel praktično vse pomembnejše točke, vključno z zadnjo za 25:22 in zmago s 3:1.

V Tivoliju pa je domača ekipa oziroma trener Pleško in omenjeni Vučićević poskrbela za izredno bojevit prizor.

Trener je ob porazu izgubil živce, potem je celo brcnil v koš, razjezil pa ga je že omenjeni Vučićević, ki je, domnevamo, trenerju zabrusil, da naj je drek, kar je Pleška še bolj razbesnilo. Po jezni izmenjavi besed je Vučićević sam odkorakal v slačilnico.

Peta tekma bo v nedeljo v Mariboru.

Članki iz rubrike