reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 07.12.2017 08:26:51

Pozabite na Mourinha, na Guardiolo, trener ŠAHTARJA je največji KRALJ! Na tiskovno konferenco je prišel oblečen kot SUPERJUNAK, razlog pa fantastičen!

Reuters
Šahtar se je z veliko zmago nad Manchester Cityjem z 2:1 uvrstil v izločilne boje lige prvakov, navdušil pa je trener Paulo Fonseca.

Šahtar je na zadnji tekmi potrdil napredovanje v osmino finala lige prvakov in to v skupini z Manchester Cityjem in Napolijem, zato si lahko zgolj predstavljate veselje nogometašev in predvsem trenerja. Paulo Fonseca je po zadnji tekmi skupinskega dela zasenčil vse svoje trenerske kolege na čelu z Josejem Mourinhom in Pepom Guardiolo. Ne zgolj z uspehom, temveč predvsem s svojo noro, nenavadno in genialno obljubo. 

Obljubil je namreč, da bo, če se bo Šahtarju uspelu uvrstiti v izločilne boje, na tiskovno konferenco po tekmi prišel oblečen kot Zorro. In obljubo je držal. Z značilnim klobukom in masko se je pojavil pred novinarji in veselo odgovarjal na vprašanja. "To je najbolj vesela tiskovna konferenca v moji karieri. Odigrali smo skoraj popolno tekmo, bili smo disciplinirani v obrambi in bili tudi učinkoviti ter prodorni v napadu," se je kar smejalo 'superjunaku'. 

paulo fonseca sahtar zorro
Reuters

Članki iz rubrike