Mobilna verzija
šarac Odkrito.si

Miki Šarac in skrivnostna svetlolaska

transavia, letalo Svet24.si

Začelo se je s prdenjem, končalo z zasilnim ...

nazif mujić Svet24.si

Po trpljenju in revščini se je poslovil igralec ...

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

ženske spodnje hlače Najstnica.si

Skrivnost razkrita: Temu služi žepek na ...

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

tina maze2 Njena.si

Podrobnosti poroda Tine Maze

nu
nu

Pozabite na Mourinha, na Guardiolo, trener ŠAHTARJA je največji KRALJ! Na tiskovno konferenco je prišel oblečen kot SUPERJUNAK, razlog pa fantastičen!

Reuters

Šahtar se je z veliko zmago nad Manchester Cityjem z 2:1 uvrstil v izločilne boje lige prvakov, navdušil pa je trener Paulo Fonseca.

Šahtar je na zadnji tekmi potrdil napredovanje v osmino finala lige prvakov in to v skupini z Manchester Cityjem in Napolijem, zato si lahko zgolj predstavljate veselje nogometašev in predvsem trenerja. Paulo Fonseca je po zadnji tekmi skupinskega dela zasenčil vse svoje trenerske kolege na čelu z Josejem Mourinhom in Pepom Guardiolo. Ne zgolj z uspehom, temveč predvsem s svojo noro, nenavadno in genialno obljubo. 

Obljubil je namreč, da bo, če se bo Šahtarju uspelu uvrstiti v izločilne boje, na tiskovno konferenco po tekmi prišel oblečen kot Zorro. In obljubo je držal. Z značilnim klobukom in masko se je pojavil pred novinarji in veselo odgovarjal na vprašanja. "To je najbolj vesela tiskovna konferenca v moji karieri. Odigrali smo skoraj popolno tekmo, bili smo disciplinirani v obrambi in bili tudi učinkoviti ter prodorni v napadu," se je kar smejalo 'superjunaku'. 

paulo fonseca sahtar zorro
Reuters