Mobilna verzija
nu
nu

Pozabite na Mourinha, na Guardiolo, trener ŠAHTARJA je največji KRALJ! Na tiskovno konferenco je prišel oblečen kot SUPERJUNAK, razlog pa fantastičen!

Reuters

Šahtar se je z veliko zmago nad Manchester Cityjem z 2:1 uvrstil v izločilne boje lige prvakov, navdušil pa je trener Paulo Fonseca.

Šahtar je na zadnji tekmi potrdil napredovanje v osmino finala lige prvakov in to v skupini z Manchester Cityjem in Napolijem, zato si lahko zgolj predstavljate veselje nogometašev in predvsem trenerja. Paulo Fonseca je po zadnji tekmi skupinskega dela zasenčil vse svoje trenerske kolege na čelu z Josejem Mourinhom in Pepom Guardiolo. Ne zgolj z uspehom, temveč predvsem s svojo noro, nenavadno in genialno obljubo. 

Obljubil je namreč, da bo, če se bo Šahtarju uspelu uvrstiti v izločilne boje, na tiskovno konferenco po tekmi prišel oblečen kot Zorro. In obljubo je držal. Z značilnim klobukom in masko se je pojavil pred novinarji in veselo odgovarjal na vprašanja. "To je najbolj vesela tiskovna konferenca v moji karieri. Odigrali smo skoraj popolno tekmo, bili smo disciplinirani v obrambi in bili tudi učinkoviti ter prodorni v napadu," se je kar smejalo 'superjunaku'. 

paulo fonseca sahtar zorro
Reuters