Mobilna verzija
dejan kranjc živali1 Odkrito.si

Dejan Krajnc žaluje

janez pletenje Svet24.si

Zadnji v domači fari, ki še obvlada obrt

Victoria Derbyshire Svet24.si

Voditeljica se pred najstniškima sinovoma ...

Slavko Vučurević Svet24.si

Kralj škandalov veleposlanik v Sloveniji?

Fifth Harmony Najstnica.si

Konec za Fifth Harmony

ales prej in potem Njena.si

Aleš danes neprepoznaven: shujšal je skoraj 100 ...

Tara zupančič pop Njena.si

Tara Zupančič po bolezni: Je moja prva!

nu
nu

GENIALNO! Navijači Bayerna 'UBILI' Neymarja z najbolj briljantnim OBMETAVANJEM v zgodovini nogometa (foto)

Reuters

Navijači Bayerna so resnično izpeljali sijajno akcijo.

Ne samo da je Bayern na povratni tekmi lige prvakov proti PSG-ju premagal najbogatejši klub na svetu 3:1, se mu oddolžil za boleč poraz v Parizu in mu zadal drugi zaporedni poraz, dodatno zmago so dosegli navijači bavarskega velikana. Pravzaprav veliko zmago, kajti uspelo jim je pripraviti nekaj, ob čemer imajo podporo velikega dela svetovne nogometne javnosti. Uprizorili so namreč izjemno originalen, domiseln in sijajen protest proti pariškemu zapravljanju.

Odlično organizirani navijači so uspeli natisniti kup 500 evrskih bankovcev (oziroma ponaredkov 500 evrskih bankovcev), ki so na sebi nosili podobo ... Neymarja. Jasno, Bayern in njegovi navijači so najbolj glasno nasprotovali kupovanju igralcev za 222 in 180 milijonov evrov, kajti čeprav Bayern nikakor ni reven klub, nikoli ni kupil za več kot 40 milijonov, kar lahko klub pokrije z normalni poslovanjem.

Protest močno odmeva po vsem svetu, z njim pa navijači Bayerna tvegajo novo kazen. V tej sezoni so jih namreč že kaznovali zaradi metanja bankovcev, s katerimi so tedaj protestirali proti predragim vstopnicam v ligi prvakov. So pa spodnje fotografije zares epske, to morate priznati, tudi če dejanje obsojate in mislite, da je kazen upravičena.    

neymar_500_euros_0

GettyImages-886815012-1170x658

Značke: bayern , psg , neymar