Mobilna verzija
nu
nu

VIOLE, lahko bi se spomnili KAJ SVOJEGA! Ste videli NADVSE NEORIGINALNO (čeprav lepo) koreografijo v Ljudskem vrtu? (foto)

Grega Wernig

Organizirani navijači Maribora so se izkazali, a se hkrati tudi niso.

Treba jim je priznati, da so v (skoraj) polnem Ljudskem vrtu Viole pripravile imenitno koreografijo, ki je zahtevala kar nekaj truda in dela. No, hkrati pa bila vsebina vse prej kot originalna. In to mi vemo najbolje, kajti ideja, ki so jo uporabile Viole, je seveda ... naša. Lahko ste prepričani, da se tega pri Violah zelo dobro zavedajo. In ni problema, z veseljem jim jo odstopimo, očitno je bila naša ideja res tako dobra. Šalo na stran, seveda.

viole

"Maribor is your matador," so v angleščini zapisale Viole, seveda v prevodu "Maribor je vaš matador," pri čemer so tudi sijajno upodobile matadorja, torej bikoborca, ki gre v areno zato, da bika pokonča. Koreografijo lahko vidite na naši fotografiji, spodaj pa vam ponujamo našo septembrsko (torej na dan prve tekme v Sevilli) naslovnico z Darkom Milaničem v vlogi vijoličastega bikoborca in z naslovom ... jasno ... MARIBOR MATADOR. Še enkrat, ni za kaj, Viole. Šalo na stran, seveda.

2017_4744

Značke: viole , maribor , sevilla