Mobilna verzija
Peter Poles in Tara Zupančič Odkrito.si

Druga sezona šova Zvezde plešejo: Svet bi bil ...

MaticKolenc_IndiraEkic Svet24.si

Po koncu šova našla ljubezen!

brisače Svet24.si

Zdravju nevarni mikrobi na brisačah

gosposvetska cesta_prenova Svet24.si

Slaba novica za voznike: zaprta tudi Dalmatinova

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

alenka tetickovic Njena.si

Bolezen: Alenka Tetičkovič se počasi pobira

branko duric duro Njena.si

Kaj je počel Đuro z energično svetlolasko?

nu
nu

VIOLE, lahko bi se spomnili KAJ SVOJEGA! Ste videli NADVSE NEORIGINALNO (čeprav lepo) koreografijo v Ljudskem vrtu? (foto)

Grega Wernig

Organizirani navijači Maribora so se izkazali, a se hkrati tudi niso.

Treba jim je priznati, da so v (skoraj) polnem Ljudskem vrtu Viole pripravile imenitno koreografijo, ki je zahtevala kar nekaj truda in dela. No, hkrati pa bila vsebina vse prej kot originalna. In to mi vemo najbolje, kajti ideja, ki so jo uporabile Viole, je seveda ... naša. Lahko ste prepričani, da se tega pri Violah zelo dobro zavedajo. In ni problema, z veseljem jim jo odstopimo, očitno je bila naša ideja res tako dobra. Šalo na stran, seveda.

viole

"Maribor is your matador," so v angleščini zapisale Viole, seveda v prevodu "Maribor je vaš matador," pri čemer so tudi sijajno upodobile matadorja, torej bikoborca, ki gre v areno zato, da bika pokonča. Koreografijo lahko vidite na naši fotografiji, spodaj pa vam ponujamo našo septembrsko (torej na dan prve tekme v Sevilli) naslovnico z Darkom Milaničem v vlogi vijoličastega bikoborca in z naslovom ... jasno ... MARIBOR MATADOR. Še enkrat, ni za kaj, Viole. Šalo na stran, seveda.

2017_4744

Značke: viole , maribor , sevilla