Mobilna verzija
Peter Poles in Tara Zupančič Odkrito.si

Druga sezona šova Zvezde plešejo: Svet bi bil ...

MaticKolenc_IndiraEkic Svet24.si

Po koncu šova našla ljubezen!

brisače Svet24.si

Zdravju nevarni mikrobi na brisačah

gosposvetska cesta_prenova Svet24.si

Slaba novica za voznike: zaprta tudi Dalmatinova

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

alenka tetickovic Njena.si

Bolezen: Alenka Tetičkovič se počasi pobira

branko duric duro Njena.si

Kaj je počel Đuro z energično svetlolasko?

nu
nu

Priznam, moj otrok je KURBIN SIN! Lionel Messi z neverjetnim razkritjem, ki je šokiralo (in še kaj) VES SVET! (video)

Profimedia

V intervjuju, ki ga je dal za argentinsko televizijo, je šel veliki zvezdnik v nekaterih izjavah zelo daleč.

Bolj odkrito kot kadarkoli je spregovoril predvsem o svojem zasebnem življenju, tudi o dveh sinovih. na dolgo in široko je govoril o starejšem, Thiagu, ki se menda premalo zanima za nogomet, tekme, rezultate, a je po besedah Lionela Messija sijajen fant. "Je zelo dober, je zelo prijazen. V tem pogledu je pravi fenomen," je v mikrofon povedal Messi in resnično šokiral, ko ga je novinar vprašal o mlajšem sinu, Mateu. 

"Mateo je povsem drugačen. Mateo je ... uf, grozen," se Messi ni mogel zadržati pri opisovanj fantka, ki svojim staršem očitno žre živce in pije kri. "Mateo je prava nadloga, priznam, je pravi kurbin sin," je Messija zaneslo celo zelo daleč, po mnenju nekaterih (ali kar mnogih) predaleč. Tega se je očitno zavedal tudi sam, a kar je bilo izrečeno, je bilo izrečeno. Posnetek, v katerem novinar ni mogel skriti smeha, se širi po vsem svetu.

Velja pa pojasniti določene zadeve. Predvsem to, da v špansko govorečih deželah 'hijo de puta' sicer je žaljivka, ki pomeni enako kot naš 'kurbin sin', vendar pa gre za izraz, ki je neprimerno bolj blag in je prej primerljiv z našim bedakom ali cepcem. Sploh v Južni Ameriki, kjer tako označevanje ni nič neobičajnega niti med prijatelji. No, malce neobičajno pa je vseeno za označevanje majhnega otroka, tako da Messijeva žena gotovo ne bo najbolj vesela.

A ker je prav mogoče, da zaradi nenavadnosti dogodka ne verjamete, da seje vse skupaj res zgodilo, vam spodaj ta del intervjuja ponujamo v posnetku. če ga ne vidite, kliknite na to povezavo.  

Značke: messi , thiago , mateo