ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
4 07.12.2017 07:56:54

GENIALNO! Kakšna LEGENDA! Tavares je po tekmi priznal, kaj bo PLAČAL Milecu za obe podaji ... Ne pivo, ne večerjo, nekaj veliko bolj NENAVADNEGA!

Drago Wernig - TAKA
Mariborčani so se od letošnje lige prvakov poslovili z remijem pred domačo publiko in s prvim zadetkom Marcosa Tavaresa v skupinskem delu najelitnejšega tekmovanja.

Po tekmi je ostalo nekaj grenkega priokusa, da Mariborčani na zadnji tekmi niso prišli do tako želene zmage, temveč 'le' do tretjega remija z 1:1 v letošnjem skupinskem delu lige prvakov, toda prevladovala sta ponos in veselje biti del te elite. Še posebej srečen je bil Marcos Tavares, ki je po strelskem rekordu postavil še en mejnik, prvič je namreč zadel v skupinskem delu lige prvakov in Mariboru prinesel točko in pol milijona v klubsko blagajno.

Tako kot na sobotni tekmi z Gorico mu je do gola z izjemno podajo pomagal Martin Milec, Tavares pa je po tekmi razkril, kako se mu bo oddolžil. V normalnem primeru bi mu plačal pivo ali večerjo, toda ne ... Legendarni Štajerec se je odločil za veliko bolj nenavadno potezo: "Ves ta čas sem ga iskal, se boril, sanjal o zadetku, danes pa je bilo vse poplačano. Zdaj je vse v redu. Martinu se bom oddolžil na klubskem praznovanju, ki bo sledilo po koncu jesenskega dela. Dejal sem mu, da mu bom plačal vse kazni, ki jih ima v klubu. Ni težav."

Članki iz rubrike