Mobilna verzija
šarac Odkrito.si

Miki Šarac in skrivnostna svetlolaska

transavia, letalo Svet24.si

Začelo se je s prdenjem, končalo z zasilnim ...

nazif mujić Svet24.si

Po trpljenju in revščini se je poslovil igralec ...

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

ženske spodnje hlače Najstnica.si

Skrivnost razkrita: Temu služi žepek na ...

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

tina maze2 Njena.si

Podrobnosti poroda Tine Maze

nu
nu

GENIALNO! Kakšna LEGENDA! Tavares je po tekmi priznal, kaj bo PLAČAL Milecu za obe podaji ... Ne pivo, ne večerjo, nekaj veliko bolj NENAVADNEGA!

Drago Wernig - TAKA

Mariborčani so se od letošnje lige prvakov poslovili z remijem pred domačo publiko in s prvim zadetkom Marcosa Tavaresa v skupinskem delu najelitnejšega tekmovanja.

Po tekmi je ostalo nekaj grenkega priokusa, da Mariborčani na zadnji tekmi niso prišli do tako želene zmage, temveč 'le' do tretjega remija z 1:1 v letošnjem skupinskem delu lige prvakov, toda prevladovala sta ponos in veselje biti del te elite. Še posebej srečen je bil Marcos Tavares, ki je po strelskem rekordu postavil še en mejnik, prvič je namreč zadel v skupinskem delu lige prvakov in Mariboru prinesel točko in pol milijona v klubsko blagajno.

Tako kot na sobotni tekmi z Gorico mu je do gola z izjemno podajo pomagal Martin Milec, Tavares pa je po tekmi razkril, kako se mu bo oddolžil. V normalnem primeru bi mu plačal pivo ali večerjo, toda ne ... Legendarni Štajerec se je odločil za veliko bolj nenavadno potezo: "Ves ta čas sem ga iskal, se boril, sanjal o zadetku, danes pa je bilo vse poplačano. Zdaj je vse v redu. Martinu se bom oddolžil na klubskem praznovanju, ki bo sledilo po koncu jesenskega dela. Dejal sem mu, da mu bom plačal vse kazni, ki jih ima v klubu. Ni težav."