Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

(mm)
(mm)
0 15.09.2022 13:43:02

ŠRD Škofljica skoraj nespremenjena

ŠRD Škofljica vstopa v novo sezono 1. B-lige.
MITJA MARKUŠ/ŠRD ŠKOFLJICA
Članska ekipa ŠRD Škofljica, ki je preteklo sezono končala na četrtem mestu lestvice prvobeligaškega tekmovanja, je v začetku avgusta začela s pripravami na novo sezono, v katero je vstopila skoraj nespremenjena.

Ekipo sta zapustila le krožni napadalec Rene Puc (vrnil se je v domači kraj) in Kris Šegula (prestopil je v RD LL Grosist Slovan), na seznam prišlekov pa se je vpisal posojeni igralec Slovana – Vid Šebalj. Kot vsako leto je tudi letos v načrtu, da se ekipi priključi mlade obetavne igralce. Tako s člani že trenira Žiga Pucihar, tudi Blaž Šnajdar se jim bo priključil, vendar šele, ko bo okreval po poškodbi.

Članska ekipa bo septembra zaradi obnove parketa vse tekme odigrala v gosteh (Ljubljana, Črnomelj in Izola), v domači dvorani se bodo predstavili v oktobru (na sosedskem derbiju z Grosupljem). O pričakovanjih pred novo sezono je misli strnil trener Sebastjan Obajdin Parfant: "V novo sezono 1. B-lige gremo optimistično. Ekipa ostaja pretežno enaka tisti iz prejšnje sezone, velikih sprememb tako ni. V sezono vstopamo z željo po napredku ter predvsem dobrih in lepih predstavah. Letošnja liga bo zelo izenačena, naši cilji so, da gremo vsako tekmo na zmago, na koncu pa bomo sešteli točke in videli, kje bomo na lestvici. Seveda je želja uvrstitev v zgornji del lestvice."

Vabljeni, da tudi letos spremljate ekipe na tekmah v športni dvorani Osnovne šole Škofljica. Tudi letos bodo tekme v živo prenašali na Facebook strani ŠRD Škofljica, prav tako bodo prenosi na YouTube kanalu ŠRD Škofljica.

Članki iz rubrike