plecnikov stadion bezigrad bobo Svet24.si

Je usoda Plečnikovega stadiona odvisna od ...

uroš urbanija Svet24.si

Policija kazensko ovadila Uroša Urbanijo

borza nlb ipavec brodnjak glavina bobo Necenzurirano

Brodnjakova NLB je davčna oaza: plačuje manj ...

robert golob vlada Reporter.si

Načrt za rušenje Goloba: kaj zoper predsednika ...

Luka Dončić pf Ekipa24.si

Luka oživel nov trend in dobil nor vzdevek! Ne ...

Amir Kazić Leo, v krogu pa Zdravko Čolić Odkrito.si

Skriti sin Zdravka Čolića?!

doncic 23 pm Ekipa24.si

Pravica skazica!! Luka Dončić naknadno le ...

(mm)
(mm)
0 15.09.2022 13:43:02

ŠRD Škofljica skoraj nespremenjena

ŠRD Škofljica vstopa v novo sezono 1. B-lige.
MITJA MARKUŠ/ŠRD ŠKOFLJICA
Članska ekipa ŠRD Škofljica, ki je preteklo sezono končala na četrtem mestu lestvice prvobeligaškega tekmovanja, je v začetku avgusta začela s pripravami na novo sezono, v katero je vstopila skoraj nespremenjena.

Ekipo sta zapustila le krožni napadalec Rene Puc (vrnil se je v domači kraj) in Kris Šegula (prestopil je v RD LL Grosist Slovan), na seznam prišlekov pa se je vpisal posojeni igralec Slovana – Vid Šebalj. Kot vsako leto je tudi letos v načrtu, da se ekipi priključi mlade obetavne igralce. Tako s člani že trenira Žiga Pucihar, tudi Blaž Šnajdar se jim bo priključil, vendar šele, ko bo okreval po poškodbi.

Članska ekipa bo septembra zaradi obnove parketa vse tekme odigrala v gosteh (Ljubljana, Črnomelj in Izola), v domači dvorani se bodo predstavili v oktobru (na sosedskem derbiju z Grosupljem). O pričakovanjih pred novo sezono je misli strnil trener Sebastjan Obajdin Parfant: "V novo sezono 1. B-lige gremo optimistično. Ekipa ostaja pretežno enaka tisti iz prejšnje sezone, velikih sprememb tako ni. V sezono vstopamo z željo po napredku ter predvsem dobrih in lepih predstavah. Letošnja liga bo zelo izenačena, naši cilji so, da gremo vsako tekmo na zmago, na koncu pa bomo sešteli točke in videli, kje bomo na lestvici. Seveda je želja uvrstitev v zgornji del lestvice."

Vabljeni, da tudi letos spremljate ekipe na tekmah v športni dvorani Osnovne šole Škofljica. Tudi letos bodo tekme v živo prenašali na Facebook strani ŠRD Škofljica, prav tako bodo prenosi na YouTube kanalu ŠRD Škofljica.

Članki iz rubrike